emine_t Devlet hastaneleri kontrollerde babayı içeri alıyorlar mı? 7. Haftamdayim kontrole gideceğim kalp atışını eşim de duysun istiyoruz 🥺
1palyaco emine_t maalesef alınmıyor . Zaten çoğu zaman doktorun odasında birden fazla hasta olduğu da oluyor .
Rabiacyrn17 emine_t hayır alınmıyor içeri de sizle beraber başka hastalarda oluyor ben sırf bu yüzden özel hastaneye gitmiştim ama doğumu şehir hastanesinde düşündüğüm için 35. Haftamda şehir hastanesine kontrole gitmeye başladım son haftalarda zaten genelde benek büyük olduğu için göremiyorsunuz yüzünü ☺️
siyaahiini emine_t bazı özel hastanelerin muane ücretleri çok uygun aslında nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul Avcılarda etik life var orda 450 tl kalp atışı beraber dinlemek için imkanda varsa tavsiye ederim
1palyaco emine_t doktorun yanında ki yardımcı hemşireye rica edip video çektirebilirisiniz ben öyle yapmıştım hem anı olarak kalır diye .
Nnoktaa emine_t aynen öyle. Eşimle giderdik kapı önü çok kalabalık değilse güler yüzle eşim de gelebilir mi diye sorardım kapıdan. Bazen aynı anda iki hasta baktıkları oluyor. Birine ultrasonla bakarken benim geçmişimi soruyordu bilgisayar başındaki. Ee mahremiyet için de eşimin girmemesi gerekiyordu 😄
emine_t siyaahiini İstanbul’da değilim küçük bir şehirdeyim aslında özele gidilebilir dediğiniz civarda muayene ücretleri burda da.
LamiyaCetinkaya emine_t Maalesef devlet hastanesinde eş alınmıyor, benim 3 yaşındaki oğlumu bile almıyorlar genelde, benden kopması zor olduğu için başlarda hep ağlıyordu peşimden şimdi alıştı kuzum
emine_t Nnoktaa ben burada iki hasta alındığına hiç denk gelmedim o yüzden bi deneyeceğim şansımı sempatik bir şekilde. Çok teşekkür ederim 🥰
yenidenanne34 emine_t malesef alınmıyor ben ilk gebeligimde bi kere en son randevuyu almıştım benden sonra hasta yoktu son hasta bendim doktordan rica etmiştim esimde gelebilir mi son hastayim baska bekleyen yok diye oda kabul etmisti sagolsun iyi bi doktordu belki o sekilde deneyebilirsiniz sansinizi