Sevdarabia benimde 29 dan haftadan beri suyum azalıyor. Keseden erken açılma kaçak var mı diye test aldılar bisey çıkmadı. Bi ara hastaneye yatırdı damardan aldım 75 le yattım ertesi gün 70 e düştü. Fayda etmedi. Günde 4 lt su içtim gene artmadı. Gün aşırı takibe geçtik. Pazartesi kritik seviyeye geldi diye doğuma gittim hatta nasıl olduysa su arttı. Bu hafta 34 u bekliyoruz. Bebekte gelişimde bi sorun yok hareketlerini takip ediyorum. Nst güzel çıkıyor sıkı takipte devam ediyorum. Havuc suyuna pek inanmadım ama 2 3 haftadır içiyorum deveci armutu dediler onu da yiyorum. Haftalardır bi etkisini görmedim yavaslatmadiysa arttirmadi. Sadece pazartesi şaşırdık 30 dan 60 a çıktı. Sabahları pancar portakal suyu içiyorum günde iki bardak havuc suyu bol su bi de gece yatmadan 1 bardak süt 1 kaşık bal muz fındık badem ceviz kabak çekirdeğini blenderla çekip içiyorum. Ciğer geliştirici iğneleri 30. Haftada oldum. Erken alacak her şekilde 40 hafta 38 hafta olmaz ama anne karnında tutabildigi kadar tutuyor doktor.