Ennurr Ikimelekannesi_ Bizde öyleyiz 12 Şubat’ta gözüküyor ama eğer bişiy olmazsa en geç Çarşamba seni yatırırım dedi. Nişan gelmedi sancım yok hala çok hareketli bebeğim
Ikimelekannesi_ Ennurr hareket ettikçe baskı oluyo baya benimkide baya hareket ediyor.nisan gldi ama kızımda olan gibi değil.kiximda çok yoğundu bunda az az 1 gün var 1 gün yok
Gizemgksnmz eda006 bende ha doğdu ha doğacak diye 41+3 e kadar bekledik yinede gelmek istemedi yeri çok rahattı galiba😂
irem98 Ozlemgokce ben denedim Bu gün bakalım işe yarayacak mı nişanım geliyo 1 cm açıklık var doğurursam yazarım 😅
Evremerv sedseda Allah analı babalı büyütsün aynı gün doğurucaz demiştim bende zorunlu sezaryen oldum acıklığım daha fazla ilerlemeyince ❤️sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah
irem98 Ozlemgokce bu gün doktorum Rahmi uyardı öğlen o videoyu izleyip yaptım 2 kere sabahtan beri adet sancısı gibi sancım var akşam olunca da biraz arttı bakalım eğer daha çok artarsa gidicem doktora kıvranıp duruyorum
Evremerv irem98 Canım bende elendim darısı sana Rabbim yar ve yardımcın olsun 🥰 inşallah hayırlısıyla tez vakitte doğurursun kolaylıkla
sedseda Evremerv akşam mı dogdu seninki inşallah canım😀 aynı yerde mi yatıyoruz acaba 6. Kat c bloktayim
irem98 Evremerv çok sevindim iyisinizdir inşallah ikiniz de 🥰💐 ben de gece yarısından beri sancı çekiyorum inşallah hayırlısıyla doğururum hastaneye gidicem dua edin 💐🥰 Allah’a emanetsiniz
Evremerv irem98 iyiyiz canım çok şükür dikiş yerlerim çok ağrıyor da ona da yapacak bir şey yok zamanla iyileşecek artık 🌸❤️ Sen naptın doğurdun inşallah 😅