ozkangulkilic tabi durumunu.bilemem ama çok korkulacak birşey değil ben senelerdir çekiyorum hamile kalmadan önce ameliyat oldum ameliyat dan hemen sonra yeniden nuksetti.. oturma simidi var bende her yerde her ortamda onla oturuyorum pozisyonumu.duzgun ayarlıyorum genital bolgene kimyasal surmeni tavsiye etmiyorum az damlayan kan kaybı zarar vermez ama enfeksiyon verebilir çünkü Allah korusun.. zeytinyağı sur bol bol özellikle lavabolardan önce. Klozet kullan, uzun süre syni pozisyonda oturma, ve günde bir kere ılık suyun içine makat bolgeni otur ellerinlr.hafif.masajlat yap bunlar bende işe yarayan lar özellikle diyorum zeytinyağı hakiki olursa daha iyi olur az bir pamuğa dök makatina sür aç karnına bir tatlı kaşığı da iç mutlaka faydasını göreceksin benim memeler alimdi yeniden oluştu iç ti dışa çıktı çok ağrı kaşıntı yapar rahatsız eder makat akıntısı yapar anlıyorum seni bu arada iç çamaşırlarını mutlaka yüksek Isı da utule giyin ben doğumla birlikte yeniden ameliyat olacağım .. Allah yardımcın olsun kabız olmamaya çalış