Melekprenses Elf0241 evet streste yapiyor vucut hamilelige hazirlaninca da gecikmeler oluyor. Yani korunmayip rahim sperme alisma surecindede olabiliyormus ..
Elf0241 Melekprenses o kadar hiç gecikmem ki geciktiğim için şoktayım kendimi heveslendirmek istemiyorum hamileyim diye üç dört gün daha olmazsam giderim doktora
Diladeniz2 Melekprenses diş rahatsızlığımdan dolayı bu ay deneyemeedik martta inşaAllah dua edin kızlar ♥️
Gzn07 Melekprenses benim galiba yumurtlamam oldu kız kasık ağrım var WC’ye girdiğimde sümüksü akıntı geldi dün değil ondan önceki gün ilişkiye girdim sence bu akşamda mı denesem bilemedim kafam karıştı şimdi ya
Melekprenses Gzn07 ovulasyon testin yok mu ? Bence bu gunu ve yarinida degerlendir catlama da onemli ..
Gzn07 Melekprenses ben avulasyon kullanmıyorum çok stres yapıyor bende vücudumu tanıyorum. Ama eşimde sıkıntı var doktor 3-2-3-2 ilişki önerdi bana üst üste olmasın dedi sen daha tecrübelisin bu konuda bu akşam mı yarın akşam mı yapsam? Canım ya
Melekprenses Gzn07 o zaman doktorun dedigini uygula bugun gir birde yarindan sonra gir ki catlamaya yakin da girmis olursun tam garanti olur ..
ufbus010315 Melekprenses hadi bismillah diyelim bu ay Ovalasyon testiyle denicem 3 aydır deniyoruz tutturamıyoruz bakalım bu ay olur inşallah
Umutlabekleyis Melekprenses yok canım dondurulmuş embriyo bi ay dogum kontrol hapı kullandırıyo hoca sonrasında bi adet daha görcem sonra transfer
Ebru1234 Melekprenses yarin bat. 12 si yani. Henuz bir belirti yok. Adet olacakmisim gibi bir belirtide yok sen ne durumdasin canim
Melekprenses Ebru1234 ben ovulasyona baslayacaktim bugun ama hep sivi alimini 2saat birakiyorsun onu unutuyorum yapamadim 🤭 yarin yapacagim nasipse 4tane test var elimde sadece adetimun 12. Gunu bugun bakalim nezaman yumurtlama olacak
Gunesh856 nununundunyasi bende de ayni durum 8mart dogum gunu supriz yapmak istiyorum insallah nasip ederse 🙏🙏insallah yapa biliriz ovlusyon testinde bende hala pik gormedim hangi testi kulaniyorsunuz?
nununundunyasi Gunesh856 ayy gel sarılalım yavrum 🫂 birgebeningunlugunu kullanıyorum canım ben. Sen hangisini kullaniyosun? Bugün belirli belirsiz bi çizgi gibi bi şey oluştu bakalım yakındır diye düşünüyorum. SAT ne senin?
Diladeniz2 Gls09 regl dönemimde kullandım güzelim bu ay deneyemedik ama öbür ay inşaAllah 🌸Şöyle bir etkisini gördüm diyebilirim regl sancım normalde çok şiddetli olurdu ama hayıt tohumunu kullandığımdan beri hiç ağrım olmuyor 🌸
Diladeniz2 Gls09 birde bol bol çiğ badem , kaju ve avokado tüket güzelim yumurta sağlığı ve kalitesi için çok çok önemli 🌸havuç ceviz fındıkta tabi 💖