Superisi16 Canım dün gittim karından baktı kesenin büyüklüğü 9 mm imiş. Haftaya cuma tekrar gidiceğiz tekrar beta değerime bakacak
hera-daisy Smbemdy evet yarin sabah gidicem hastaneye.aslinda gidesim yok test yaptim negatif pek gitmek gelmiyor icimden ama boylede strees oldum iyice yoksa eger rahatlasin kafamda regl felan gecikmesin stres yuzunden
Superisi16 Artış miktarı düzenli mi diye bakacak artış miktarını öğrenerek sanırım sağlıklı bir gebelik olup olmadığına karar veriyor
Ebru1234 Smbemdy valla 1 ay oldu dikkat ediyorum 6 kg verdim simdilik sükür. 😁 hedef 20 kg vermez suan
buse7272722 kizlar utanarak soruyorum ama, vajinal sanci hamilelik belirtisi olarak yasayan oldumu hic? asilama 9. günümdeyim öglen test yaptim silik cikti igne etkisi gitmisdir diye düsünüyorum 10. gün bugün cünkü
Smbemdy buse7272722 bilmiyorum canim ama yerlesme olabilir. 12. Gun sabret kan ver insallah tutmustur bu guzel ramazan ayinin hurmetine 🤲💕
Nezahatozen Olmaz diye umursamıyordum ama nasipte bu ayda hamile kalmak varmıs 2. Cocugum olucak yarın kan tahlili vermeye gidecem
Mavicee Merhaba kızlar benim regl çarşamba günü ben dün sabırsızlandım erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı maalef O zaman yarın regl olacağım dimiii 🥹
Smbemdy Kizlar ovulasyon testi aldım gelmedi daha. Bugun adetin 12. Gunu kasik agrisi var gogus uclarim yaniyor ates basmasi falan akinti yok ama sizce pik midir yoksa yumurtlama oncesi belirtiler mj bunlar. Sizce ne ??? Ona gore degerlendirecegim