nununundunyasi Smbemdy gittim mercimeğimi gördüm ay 🥹 keseyi gördük içinde bi nokta gösterdi o da bebek dedi galiba 😂 haftaya da kalp atışları için gidicez inşallah 🙏🏻
Smbemdy nununundunyasi super yaaa mercimek daha buyuyor desene haftaya kadar heyecan olur sonrasi rahat Allahin izniyle 🤲🤲
nununundunyasi Superisi16 aşkoo şimdi yazdiydim sana yaa 🥹 çok mutlu oldum Allah isteyen herkesin kucağını doldursun 🧡 nasıl hissediyosunn
Smbemdy Superisi16 yaaa cok guzeeel hadi hayirli olsun saglikla gelsin seninkide pirinc tanesi olsun 💕
Superisi16 nununundunyasi bilmiyorum yaaa çok garip duygular içerisindeyim 😌😌. Cuma gününe randevu aldım kadın doğuma
nununundunyasi Superisi16 ay iyi yaptın 1500ustu görünür dedi bugün doktor ama cumaya o kadar yükselir mi ya 🥹 pazartesiye alsaydın net olurdu
Smbemdy Superisi16 bekliyoruz hep beraber unutma bizi haber ver mutlaka . E nabiza gec dusuyor nerede verdiysen oranin sitesinden baksana
Superisi16 Smbemdy hemen buraya yazıyorum zaten :) çevremde çok dillendirmek istemiyorum. Bütün gelişmeleri sizlerle paylaşıyorum :)
nununundunyasi Smbemdy eveeet büyüyor çok şükür 🥹🥹 bakalım sabretcez haftaya kadar zaman geçmez şimdii 🤭
Superisi16 nununundunyasi açıkçası okadarını düşünemedim. Ama neyse artış varsa sağlıklı olduğunun gösteriyormuş. Artık takipte olacağız
Smbemdy nununundunyasi icime senin kizin olacak gibi dogdu @Superisi16 nin oglu olacak gibi dogdu icime 🤭🙄
Superisi16 Smbemdy ya inanırmısınuz kime söylesek öyle diyor. Hatta bizim burda şey yaparlar küçük bebeklere sorarlar Emine’nin kızı mı olacak oğlu mu diye erkek diyorlar sürekli .ben kız taraftarıyım ama önemli olan sağlıklı olması tabi. Hakkımızda hayırlısı
Smbemdy Superisi16 valla benim icime oyle dogdu bakalim gorucez … benim gonlum kiz evlattan yana tabisi 🤲🤲🤲
nununundunyasi Superisi16 evet kuzum çok şükür öyle senin zaten de sadece iki kere gitme diye dedim ama insan sabredemiyor sen de haklısın ❤️
Smbemdy nununundunyasi tabi senin icindekini bilemem ama her annenin 1kizi olmali diyorum susuyorum 🤭🤭🥰
nununundunyasi Smbemdy ben de hep önce oğlum sonra kızım olsun istemisimdir 🫶🏻 bakalım Allah’ım bu sefer de gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyleyecek mi ☺️