YesimAykut Smbemdy ben aşılamanın 8.günündeyim hafif kasık ağrım var silik çizgi de görmüştüm tuttuğunu hissediyorum 🥰🥰 test yapınca 12.günde buraya atarım tam belli olursa inşallah isteyen herkesin pozitif olur ❤️
Smbemdy YesimAykut cok guzel bir haber . Sende benim regl gunumde 12. Gunun oluyor aynj gun kesinlestirmis olacagiz desene mutlaka haber ver mutlaja 1🤲🤲
Smbemdy YesimAykut sen ne yaptin test falan taptin mi hic ? 10. Gun bugun aşilamanin . Kaldi son 2gun 🩷
gamze_gbdk Melekprenses 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor bakalım ilk defa ovulasyon testi kullanicam işe yarar Allah’ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🤲🏻🌸
nununundunyasi Smbemdy iyiyim sen nasılsın 🫀 teste devam bugün 27. ovulasyon testimi yapcam 😂 bu sabah ilk defa uzayan akıntım oldu bakalım testte ne çıkacak 3 de yapcam bat Mart başı belli değil yani düzensiz oluyorum. 1 haftadır bel ve kasık ağrısı çok fena
_Mother_ Melekprenses bizim hayallerde Mart’ta kaldı 😂😂 15 Ekim’den beri düşünüyorum olmadı daha ☹️ bakalım Mart ayinda hepimiz kediler gibi olacaz inşaallah güzel haberler alırız Ramazan ayı hepimize şans getirsin ♥️
Denizevren Smbemdy Bende iyim saolasn artık ovulasyon testi kulanmicam o ekstra bi stres yapıyor akışına bıraktım artık rabbim en doğru zamanı bekliyordur belki de bizim için Allah bu mübarek Berat kandilinde isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻🙏🏻
Smbemdy Tesekkur ederim bayanlar . Bende beklemedeyim son 4gun regle bu aksam test yapacagim . Ama yumurtlamadan sonra 9. 10. Gun cikar mi bilmiyorum. Haber veririm size bu gecenin hurmetine hayirli haberler olsun 🤲
nununundunyasi Smbemdy ayy reglin yaklaşmış kuzum ama akşam neden yapacaksın testi sabah ilk idrarla olmuyor mu
_Mother_ Smbemdy aynen valla kısmet bakalım hayırlısı olsun 😂😂 belki kediler gibi çifter çifter olur ahhahahhahaha 😂😂😂
nununundunyasi Smbemdy bel ağrım var ama regl şişkinliği de var ya tam regl olacakmış gibi 🥲 bugünkü test de böyle yorum yapabilir misiniz 🙏🏻
Smbemdy Babyada bendde karin agrisj var ama cok yurudum ondan mi yoksa adet mi geliyir bilemedim 4gun sonra adet günüm
ilkgozagrim__ Smbemdy iyi olmayan çalışıyorum Nisanda doğum artık yaklaştıkça ağrılarım çoğalmaya başladı