Donthappymom Melekprenses ben isyan etmiyorum zatennnn veren Allah rabbim istemediği sürece de olmaz zaten 🤔
Donthappymom Melekprenses insanın elinde olmuyor ki üzülmemeye çalışıyorum ama ya hiç olmazsa korkusu sarıyor insanı ister istemez
mucizem4423 Donthappymom hiç o korkuya o kafaya girme sadece 1 yumurta ve 1 sperm bile yeterli Allah a her şey kolay bol bol Meryem süresini dinle anlamını da oku içi ferahlıyor insanın 💕
nununundunyasi Melekprenses bugün 20.gunum hala daha yumurtlama görmedim bu ay olmayacak mı gerçekten yoksa daha devam mı edeyim sabrım azalıyor ya 🥹
Melekprenses nununundunyasi gec yumurtlama olacak demekki insallah oyledir yani sen devam et bence teste.. degerlendirmeyi de unutma
nununundunyasi Melekprenses inşallah geç yumurtlamadır sabırla devam edicem bakalım arada da degerlendiyoruz tabii 🙏🏻
Babyada Sebepsiz midemde çalkalanma, kaşık ağrısı ve ikidir sabahları tansiyon düşükliği yaşıyorum. Bat 3 Mart bu kadar erken başlayabilir mi belirtiler ya kafayı yiycem🥺
Melekprenses Babyada benim normalde adet e 10 gun kala belietilerim baslar adet olacagim zaman. Hamilelik icinde baslar mi bilemedim. Yumurtlamadan 13gun sonra testte belli oluyor olusma asamasinda olabilir net birsey diyemem ama ..
Babyada Melekprenses bende bilemedim valla kendimi dinliyorum desem diğerleri neyse de tansiyonum heralde düşmezdi normalde olmaz yani.
Melekprenses Babyada hayirlisiyla insallah vardir hamilelik . Vitamin dusuklugu de olabilir benimde arada duser ..
Melekprenses Ne durumdasiniz hanimlar adet olacaklar oldu mu ? @Zehrftma @Ebru1234 @Umutlabekleyis @Diladeniz2 @nununundunyasi @icedlatte @Donthappymom @YesimAykut @mrp2023 @Denizevren @HESA20 @Kur @Busraltn @Gzn07 @Furqane2002 @ilkgozagrim__ @Tansuia @Elf0241
mrp2023 Melekprenses ben adet oldum bitti şimdi yumurtlama günlerimi bekliyorum 😌 ama eşimde sperm azlığı çıktı takviye edici verdi dr kullanıyoruz en az 3 ay kullanılması gerekiyormuş
YesimAykut Melekprenses günaydın bu ay aşılama yaptırdım cuma günü, gelecek haftayı bekliyorum inşallah adet olmam🙏🙂
Melekprenses mrp2023 hayırlısı olsun canim vardir bunda da bir hayir ilaclar iyi geliyormus sen denemeye devam et bence ilk aydan ..