Melekprenses Ayloss06 olmaz ben adet bittikten sonra 3. Gun basladim . Ama tabi erken yumurtlarsan bilemem ne kadar sonra baslayacaksin 3gunu g3cmesin
nununundunyasi Melekprenses kuzum selam bugün çift çizgi çıktı ama T çizgisi C kadar koyu değil. Acaba böyle olduktan kaç gün sonra tam koyu oluyor ve bugünleri de denesem mi arafta kaldım
Melekprenses nununundunyasi yarin daha koyu olur gun gun koyulasiyor diye biliyorum bende ikisi ayni olunca pik oluyr. Bir resim atsan daha iyi anlasilir.
SiriusAb Melekprenses https://hizliresim.com/75v3x8c canım test bugün silik çıktı. Çatlamış mı demek bu?
Melekprenses SiriusAb pik olduktan sonra siliklesiyorsa catlama olmus demek ama sen degerlendir yine de .
Melekprenses nununundunyasi yok daha var pik olmasina muhtemelen yarin veya ertesi gun olur ama sen bu gunu degerlendir yarun bos gec sonraki gunu degerlendir . Gun asiri degerlendir catlamaya kadar ..
nununundunyasi nununundunyasi @Melekprenses yani bunda yumurtlama mı olmuş ? Ama yazıldığı kadar koyu olmadı T çizgisi. Ay kafam çok karıştı ya 🙄
SiriusAb Diladeniz2 Diladeniz2 merhaba. Hayıt tohumunu kaç gün kullandınız? Hamilelik olursa bebeğe zararı var mı acaba? Regl bittikten sonra diğer regle kadar mı yoksa yumurtlamaya kadar mı?
nununundunyasi Melekprenses evet doğru söylüyosun 14 Şubat’ı da değerlendirebilmem için bugünü de değerlendireyim 13 boşluk 14 diye gitsin 🫣
nununundunyasi SiriusAb pik olup siliklesmeye başlamış canım çatlamada şu an. Gün içinde 3 tane havuç ye 🥕🥕🥕
HESA20 Melekprenses anladım canım pardon 😃ah çarşambaya kadar değerlendirme işi çok zor evde değilim şehir dışından misafir geldi evim merkeze uzak diye kaynanamlara geldik rahat gezeriz diye şansa bak 😃 Çarşamba günü 10.gün oluyor ama bilmiyorum nasıl olur😁
Melekprenses HESA20 kacirma derim ama insallah carsamba yumurtlama olursa senin icin daha iyi olur tabi artik hayirlisi olsun 🩷😊
Melekprenses Birkacimiz su aralar yumurtluyor catliyor degerlendirmeler yapiliyir hayirlisiyla guzel.haberler aliriz 🤲 ben kiz icin degerlendirme bu aksam yapacagim yumurtlama olmadan birde catlama zamani degerlendiririm ..
nununundunyasi Melekprenses selamm, bugünkü testim bu şekilde 🥹 dün daha koyuydu bugünlerde tam koyu T çizgisi beklerken neden siliklesti 😪