biranne__ 11+6 olduk 12 diyebilirz heralde:)) bulantı hala çokca oluyor bazen yememi engelliyor minik bi göbüş çıktı bebek de iyi
SirinFerhat0 yamanagihan şuan 8+1 deyiz 2 ci gebeliğim bu gebelikte baş dönmem ve hafif bulantım var ilk kızımda böyle değildim
aslanbaby_ 10 haftalığız, kusma vs yaşamadım iştahsızlıkla 2 kilo 250 gram vermişim. Kilo alma kaçıncı haftadan itibaren başlanıyor bilgisi olan var mı? Kaçıncı haftaya kadar kilo vermeniz oldu
Seheroncul aslanbaby_ 20. Haftadan sonra aldım ben ve bulantılarım da 14. Haftaya kadar devam etti . Şuan 24 hafta olduk ve inanılmaz iştahlıyım bidaha yemek yiyemem diyordum yani şimdi eski halime döndüm şükür 😅
Cevahir53 5+2 daha çok yeni ama sanırım ben kilo alıyorum ya 51 le kalmıştım hamile şuan 55 😅 sürekli açım doymuyor ben 😁
Nesegull Cevahir53 bence psikolojik zaten şuanda aldığınız kilolar size gidiyordur 5 aydan sonra bebeğe kilo alim başlıyor dengeli beslenin bence🥰
birkizannesi21 Cevahir53 😂😂bu ben doymuyorum ve bazen sabaha karşı uyuyamıyorum açlıktan insanın midesi bulanır mi benimki bulanıyor daha yeni 5 haftalık benimde
NNanelimonn Cevahir53 nasıl kilo verdiklerini inanın ben de anlamıyorum ben de 6+5 im ama 64 den 69a uçtum 😅🤭
fatos2404 yamanagihan 20+3’teyiz 5 kilo aldım bi 7-8 daha alırım diye düşünüyorum sağlıkla gelsin de kilo verilir 🤲🏻🫶🏻
Ayselluyaar yamanagihan 23+5 bizim gebeliğimin başından bu yana 2 kilo almışım daha alırmıyım alırsam kaç kilo alırım bilemiyorum 🌸
Bsraglbz @"B Bsraglbz sraglbz"#p31368423 Allah izin verirse bugün gidicem saat 2 de orda olcam inşallah görürüz bu sefer keseyi
Bebismgeliyorr yamanagihan 28.haftadayız 9 kilo aldım malesef 😅 ama kafama takmıyorum bebeğim sağlıklı olsun da doğumdan sonra kilo veririm iştahım açık yapacak bise yok😅
Alan_Yeliz yamanagihan 35haftalik oldum 69 kiloydum hiç kilo alamadım sayılır 62kiloyla hamile kaldım
Nesegull 5 haftalık gözüküyor uygulamada ama pazartesi randevum var bakalım aslında kaç haftalık😍 Dün ogrendim hamileligimii🥹🥹🥹🤰💕