bilgeckr yamanagihan 39+3 olduk bizde normal bende senin gibi o haftalardan sonra yemeye başladım şuan için toplamda 11 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım tabi
Aksutilayda44 yamanagihan merhaba ben şimdi 24 haftalik oldum hamile kaldığımda , 63 kiloydum bende çok kusanlardandım çok kilo verdim 63 ten 55 e düştüm iştahım açıldı şuan 60 kiloyum
Aksutilayda44 Mikrofon0 canım ben 1 damla su içsem öğürüyodum çok kustum bende 18 haftalikken falan bulantım bitti çok şükür şuan 24 haftaligim🥰👏
Mikrofon0 Aksutilayda44 çok sevindim darısı başıma 😅 Rabb’im sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Dilarademiryurek Ayse4242 ben de 39+3 neler yapıyorsun doğumun başlaması için ben bir an önce gelsin istiyorum ya
Bsraglbz @"B Bsraglbz sraglbz"#p31368423 Allah izin verirse bugün gidicem saat 2 de orda olcam inşallah görürüz bu sefer keseyi
Suleguzel @yamanagihan Aynı gündeyiz 27+6 olduk Ben 13kilo falan aldım kimse bu kadar aldığından bahsetmemiş 🥴
Esrahalsclk_23 Smilehappy genel mi spinal mi dusunuyorsunuz beni şimdiden korku aldı çok kararsızım ikisi arasında