Seheroncul aslanbaby_ 20. Haftadan sonra aldım ben ve bulantılarım da 14. Haftaya kadar devam etti . Şuan 24 hafta olduk ve inanılmaz iştahlıyım bidaha yemek yiyemem diyordum yani şimdi eski halime döndüm şükür 😅
Aysegulmutlu97 Cevahir53 aynıyız seninle ve evet benimde çok iltihabım açık kendimi zor dizginliyorum 🦦
Busraaslan0 Aysusenn Doğumu konuştun mu canım bende 33. Haftaya giricem de bilgi vermedi henüz doktorum
Ebrarbusramelekler yamanagihan 15+5 den selam ve sevgiler bulantilarim azaldı ama yinede en ufak biseyde hemen bir tiksinme geliyor inşallah aşacaz inanıyorum. Sağlıkla gelsin inşallah. Sizede hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebisiniz
Aminealeyna yamanagihan 23+6 10 kilo almisim bebekte saglikli cok sukur safak 113 ama sezeryan olacagi icin 99 🥺❤️
Cevahir53 NNanelimonn bence mide bulantısı yaşadıkları için yiyemiyorlar çok şükür henüz bende mide bulantısı yok inşallahta olmaz ya
Yazgull_kurt22 @Songulum içinizi rahat tutun ben öyle yapmaya alışıyorum hatta iki hafta nasıl gececek ya diyorum ama beklemek zorundayız yapacak bişi yok o kalp atışını duyunca rahatlarız heralde
Songulum Yazgull_kurt22 yok canım benim birde kızım var ozamanda böyleydi rahatlamıyosun hep birşeylere endişeleniyosun 🤦🏼♀️❤️
goktugceee Cevahir53 keseyi 5. Haftada görmüştük ama pazartesi randevum var embriyoyu görebilmek için inşallah yani kalp atışını