Lutulut Ben hamileliğin başından beri her gün sevdiğim için hurma yiyorum 31. Haftadayım. Bence çekinmeyin 5-6 hurma yiyip anında doğurmazsınız
Yorgunanneee21 Bb95 Ben doktoruma sordum bana bir yeriyle güldü öyle bişey olsa ilaçlar olmazdı reçeteye meyve yazardık dedi
Bb95 Yorgunanneee21 faydasını gören de tesadüf olamaz bence bir çok doğal şey var hastalıkları ilaç yerine iyi eden sonuçta
Tatar59 Yorgunanneee21 bilimsel olarak kanıtlanmış ama faydası. Doktorlarda da görüş ayrılığı oluyor malesef hep. Herkeste aynı etki olmaz tabiki ama bu meyveler oksitosin hormonu salgilattigi için doğumu kolaylaştırdığı kanıtlanmış bunu da bir doktordan dinlemiştim.
Armoisee Bb95 benim doktorum 37. haftadan itibaren günde beş altı hurma ve bir dilim ananas yiyebilirsin dedi, öncesinde erken doğum riskim vardı. 1 haftadır düzenli yiyorum 38 olduk gelen giden yok 😊
Tatar59 Yorgunanneee21 aynen sekerimiz yoksa meyve işte faydalı da denemekten bişey çıkmaz. İnşallah çok kolay dogumlarimiz olsun
Tusac Hamileliğim başından beri hurma yiyorum ya ben :) normalde de ara ögünlerde çayla yemeyi severdim hurma topu falan yapıyorum ara ara. Nedense böyle şeylere çok inananasım gelmiyor. Belki aşırı yenirse mi? 33. Haftadayım.
Mervesrsy Defocuk bana doktorum başlayabilirsin dedi aslında 36 +2 olduk ama dünden beri yalancı olarak kasıklarımda sancı oluşunca yemekten vazgeçtim zamanında gelsin istiyorum 🤣 daha 3 4 hafta var sonuçta o yüzden 37 den sonra yoğunlaştıracağım ananas hurma egzersizler, masaj ada çayı tüketmeyi
Ozgeakdgn Ben 36 haftalık hamileyim ve en son kontrolümde nst de sancım çıktı. Bu durumu yaşayan oldu mu sorun teşkil eder mi, erken doğum yapmam değil mi? Hurma falan başlamıştım ama bu sefer erken doğum korkusundan yemeyi kestim.