nazel123 Beklenen adet tarihim 6şubattı dün kan verdim 1000çıktı bugün doktora gitsem keseyi görme ihtimali var mı kızlar kaçta görmüştünüz
Nurglsari nazel123 doktorum bana binlerin üstüne çıkarsa keseyi görebilirz demişti bebeği 8 haftalıkken gördük çok net bi kaç güne gitsen görebilirsiniz bence
Ebru1234 nazel123 1500 le kese alttan muayeneyle bile gorulmedi 2000 uzeri gorulme ihtimali daha cok bu da 2 gun sonra demek oluyor
Busestl nazel123 şuan muhtemelen 4 haftalik gebesindir. Ben 1300 kusurlerde gittim 4 haftalik dedi kesede yoktu bebe de kalp atisida 6. Haftada gittim doktora kese vardi bebe yokdu Haftada gittim bebede vardi kalp atisida bence brz bekleyebilirsin en azindan 1 hafta daha beklemeni tavsiye ediyorum
Sihirlimom nazel123 4 hafta 4 gün gösteriyor keseyi 8 de anca görürsün beta takibi yap 2 güne bir kese için biraz bekle kanama vs olmazsa eğer olursa hemen acile git
asli-dedeoglu Ben 1280le öğrendim 5.haftamda ilk kontrole gittim son anda gördük zar zor siz 3000in üzerine çıkınca gidin bence