Neslika Polenmom minoris deterjandan memnun kaldınız mı? Hamilelikte kendi kremlerimi kullanamıyorum diye bebek losyonunu almıştım minorisin fazla beğenmedim. Hızlı emiliyor ama fazla nemlendirmiyor cildim sert oluyordu bir de parfümsüz olduğu için belki ama kokusu hoş değildi.
Polenmom Neslika henüz bebeğim dünyaya gelmedi lakin yakınlarımın da tavsiyesi üzerine tercih ettim ve müslinleri bebeğimin kıyafetleri vs. yıkadığında bıraktığı dokuyu hissi çok sevdim.
Yesilhome elifdiyorkii ben mustela aldım herşeyini ya pişik kremi şampuan ve vücut losyonu masaj yağı filan
-Sibeluludas- elifdiyorkii ben şampuan ve losyonu ecowell almıştım içeriği temiz diye musteladan bende sizin gibi içeriği temiz olmadığı için vazgeçmiştim.ecowellden memnunum konak falan yapmadı losyonda güzel deterjan granül sabunlardan kullanıyorum yumuşatıci almadım pişik kremide almadım çünkü ıslak mendil kullanmıyorum temizleme pamuğu bide şu sulasil denen mendilden aldım çok şükür pişik yapmiyor suyla temizlendiği icin
Haticerman Sampuan siveno tercih ettim. Bebek yağı ve vücut losyonu mustela tercih ettim. Bebek deterjan olarakta siveno tercih ettim.
Asill22 Çamaşır deterjanı siveno, pişik kremi bepanthol, şampuan sebamed, ıslak mendil olarakta baby turco yenidoğan tercih ettim hepsi iyiydi
Merve-betul Kizlar tavsiyem yenidogana kesinlikle sudokrem kullanmayon bir haftaya yakındır acısını çekiyoruz ev halkı olarak bepantol,hametol baby ürünlerini kullanın yoğun kremlerden uzak durun sudokrem yoğun olduğu için bebekte pişik yapiyo daha ileri zamanlarda kullanılabilirler 22 aylık oğlum var onda kullaniykrum sorun yok ama 2 haftalık oğlum var onda ciddi pişik yaptı doktor antibiyotikli krem başladı🫣🤦😊
Sedbng Deterjan siveno ve incia aldım. Ama şampuan pişik kremi kesinlikle pureseed markasına bir şans verin. Tamamen doğal içerikli.
Sumyson elifdiyorkii açıkçası siveno ve incia düşünmüştüm ama gerçekten çok kötü kokuyorlardı bilmiyorum belki bebeği yıkadığımızds öyle koku kalmayabilir ama ben koku bakımından da daha iyi olduğu için ecowell tercih ettim. Yedek olarak da sebamed aldım
Yesilhome Bebek bezi molfix aldım ıslak mendil kullanmayacağım pamuk aldım deterjan baby mee aldım şampuan pişik kremi vs mustela yazmıştım zaten 😀