EEEEEEEEL Kızlar 2 gündür beynim zonkluyor. Allah rızası için şu diş ağrısına ne iyi gelir. Sarımsak, karanfil yağı ve parol hapıni denedim geçmiyor. Beynim çıkıcak gibi
nununundunyasi EEEEEEEEL gebesin anladığım kadarıyla. Ne kadarlıksın? belirli aylarda gidilebiliyor diş tedavisine
EEEEEEEEL __Asya01__ iki çürük dişim var. Biri dibine kdr çürümüş. Ağrıyan da o. Ağrısı tüm ağzıma yayılmış. Sanki bütün dişlerim ağrıyor gibi iki gündür öldürüyor beni
__Asya01__ EEEEEEEEL Bende de ayni sekil öyle olmusdu 4 5 gun falan agrido geceler uyamiyodum saglam dislerim agriyordu hep tuzlu suyla agzzimi yakaladim bide axsamlar cok aheidinda Her hansi bi agri kesici ilacini dis etlerime suruyordum amma yutma tukur oyle oyle kecti😕😕😕
nununundunyasi EEEEEEEEL sürekli tuzlu gargara yap yavrum bi hekime danısabilirsin bildiğim kadarıyla müdahale edebiliyorlar
meeese EEEEEEEEL yok canım normal yemeğe de katılan karanfil varya o. ağzıma 1 taen alıyorum ilk önce çok katı diş etime doğru sıkıyorum öyle ağzımda bekledikçe iyice yumuşuyor zaten sonra oyuk varsa oraya da alabilirsin. başka çözümü yok maalesef. çok iyi geldi bana uyurken bile ağzımdaydı
EEEEEEEEL Zeynepkrkytlli inan şuan herşeyi denemeye hazırım yeterli geçsin. Çok teşekkür ederim deniycem şimdi. İnşaallah geçer 🙏
EEEEEEEEL __Asya01__ bende parol hapindan 2 adet içiyorum. Birini de toz hâline getirip üstünde tutuyorum ama işe yaramıyor.
nununundunyasi EEEEEEEEL git yavrum ya daha yeni diş ameliyatı oldum ondan bi kaç gün önce de kanal tedavisi. Çok iyi anlıyorum seni hemen bul bi çözüm yolu. Allah’ım şifasını versin 🩵
Ecekaplan EEEEEEEEL Sumak limon sirkeyi kaynat tuz da at ağzında gargara yap aşırı iyi geldi uyusturdu bende o geçirdi beni bende mahvolmustum