Aliefezeyno Arkadaşlar merhaba 35 hafta 2 gün bugün doktora geldim bebeğimin kilosu 2.135 boyu 43 cm doktor haftaya tekrar çağırdı böyle giderse 37 ya da 38 de alırız dedi. Gelişim geriliği var minyon bir bebek dedi. Bu durumu yaşayan kilosu düşük minyon bebeği olupta kuvezeye girmeyen var mı lütfen bilgi verir misiniz yardimci olur musunuz 😞
TugbaOmerCucuk Aliefezeyno kilo ve boy için mi gelişim geriliği var dedi yoksa karın ve baş çevresi için mi
Ebosamo Aliefezeyno bende 35 +6 oldum ikizlere hamileyim geçen gittigimde doktorum kiloları biri 2600 gram digeri 2700 gram dedi haftasına göre böyle giderse iyi dedi 37. Haftada alırız dedi. Küvezde yatıp yatmayacagını sordum o kiloyla alakalı degil bebegin solunum oksijeni duruma göre bakıyoruz dedi. Korkmayın yani. Geçen 1750 gram doğmuş bebegi küveze almadık gayet iyiydi dedi mesela
snowglobe Aliefezeyno ben 38+5 te doğum yaptım. 2400 gr ve 46 cm. Herkes prematüre sanıyodı. Küvezde kalmadı. Sapasağlam çıktık hastaneden . şuan 2.5 yaşında😊 size çok iş düşüyor. Sütünüzü verebilemk için her şeyi yapın doğduğy zaman
Tba_bzkrt28 Aliefezeyno evet canım ben 38 haftalıktım ve bebeğim ultrasyonda 35 haftalık gözüküyordu ve suni sancıyla bir anda doğuma alındım ve çok şükür çocuğum gayet sağlıklıydı 2550 ve 47 cm doğdu
karaguzelirem_ Kilosu ve boyu çok düşük gelmedi bana, ben 35+4 de gittim doktora 4 gün önce 2500 kilosu 47 cm de boyu var dedi doktorum, pazartesi tekrardan çağırdı artık kontrollerim haftadan haftaya olacakmış , pazartesi sezaryen günü alacağım nasip olursa
Aliefezeyno snowglobe çok güzel çok iyiymiş 😇 inşallah bizim de öyle olur biraz daha kilo alır gelişir 😇🌸
Aliefezeyno Tba_bzkrt28 yaa benimde öyle inşallah benjmde sizinki gibi sağlıklı olur şu an 35 de inşallah 38 de alırlarsa kilosu boyu sizinki gibi olur 🌸😇
Tba_bzkrt28 İçin rahat olsun bebeğin solunum sıkıntısı olmadığı sürece küveze almıyorlar bende çok korkmuştum ama boşuna şimdi oğluşum 9 aylık ve kilosu da boyu da normal