Aysenurumt3 Ben 24+4 günlük hamileyim erken doğum riskim var rahim ağzı kısalığından ötürü ama haftam geçtiği için dikiş atamadık progestan kullanıyorum ara da bir kalçada ve kasıkta sancı oluyor bu durumu yaşayan var mı bebek büyüdüğü içinde olabilir mi 😔
19931994 Aysenurumt3 bu bahsettiğiniz dikiş serklaj mı ? Onun belli bi zamanı mı varmış yani belli haftalarda mı yapılıyor bilmiyorum da ondan soruyorum
Ahsksdk Aysenurumt3 haftamız aynı doktorunuz kendimi muayne ettide anlaşıldı acaba hiç alttan muayene olmadım ben şuan öyle bi durum var mı bende bilemedim
Aysenurumt3 Ozg092 Kendi doktorum 26 mm ölçtü sonra ben prpgestan kullandım ve dinledim üniversite deki doktor 39 ölçtü şuan kaç bilmiyorum
19931994 Ozg092 ben 15. Haftadayımda doktor vajinadan bakarız bi dahaki geldiğinde demişti bir şey varsa önlem alırız demişti de bende korkuyordum şimdiden araştırayım demiştim canim
Aysenurumt3 Momofelisa Ama ondan 39 mm ölçüsünden üç gün öncede 26 mm ölçüldü uzandım hiç kalkmadım progestan kullandım doktor etkisi olabilir dedi ama yine de ben çok tedirginim