B-Y94 Kızlar adetime 3 gün var sabah idrarımla test yaptım belli belirsiz bir şey var ama benve ben bu ay elendim yaa bi bakın 🥰
myavocado baharmom35 test bozuk malesef, yeniden yapın, yakın ise bu testi aldığınız eczaneye götürürseniz ücretsiz yenisini alırsınız bu bozuk çıktığından.
B-Y94 mrp2023 aşkoo aşkoo bende seni bulmaya çalışıyordum yazdığım postlardan sana gönlümden sen geçtin 🥰 Günaydın ballım önce. Evet bebeğim malesef olmadı seninde benimde elendik be
B-Y94 Srp53 yani benim 26 uygulamaya göre 27 değerlendirdik bide öncesi vardı 22 si olsaydı çıkarfı be kuzum
Kahverengi B-Y94 en garanti kan vermek benim adet günü bile erken gebelikte testlerim negatif kan pozitifti adet olmadığın süreçe herşey ola bilir 😊
Srp53 B-Y94 canım ovulasyonla takip etmeni öneririm takvime göre olmuyor takip edemem diyorsan da gün aşırı ilişki. Zaten her şey mükemmel olsa bile o ay hamile kalma şansın %25 falan o yüzden çok da şeetme kafana takma sakın.
Nlgn254 B-Y94 uygulama doğru tarihi göstermiyo en güzeli ovülasyon testi kullanıp tam yumurtlama gününü bulmak
kumsal__ B-Y94 resmi butunce beyaz çizgi gibi duruyor canım en sağlıklısı kan tahlili canım inşallah gebesindir
B-Y94 kumsal__ hayatım bende onu çok dikkatli bakınca gördüm ama arada kaldım adet günü olmazsam kan vericem ama bence elendim
kumsal__ B-Y94 inşallah elenmemissindir ya bende farklı günde 2tanesi aynı marka 1tanesi farklı testler yaptım çok dikkatli bakınca çizgi var baktım herkes karşılıklı Tellioğlu seferogluna döndü gittim sabah kan verdim böyle hepten psikoloji bozuluyor canım
mrp2023 B-Y94 benim adetin 19. Günü yumurtlama olmuş belki geç döllenmedir diye bi umut bekliyorum bakalım ya