Mavi3475 Funda24 Tabikide verirler mecburlar çünkü bazıları sırf para icin yalandan yatırıyor çocukları eğer bişeyi yoksa çıkar çocuğu
Hilalaktscbk Zeynomsu Öyleyiz ama devlette de hep bir travmatik durum duyuyoruz. Hiç biri bana güven vermiyor Allaha emanet gidiyoruz işte.
Zeynomsu Hilalaktscbk devlet çok çok yoğun ve eleman az ne yazık ki sorunlar bundan hep. Artık herkes tükenmiş durumda ne yazık ki. Ama tecrübe olarak özelin personeli ile kıyaslanamaz bence. Benim gördüğüm hastayı özelin personeli göremez mesela. Devlette 40 yıllık ebe hemşire bulursunuz ama özelde denk gelemeniz çok nadir, atanan gider.
Hilalaktscbk Zeynomsu Ben personeli anlamaya çalışıyorum iş yükleri, tükenmişlikleri, tecrübeleri tartışılmaz tabii ki benim isyanım o hastahane ve personelde iyileşme yapmak yerine bizi özelde bu hallere mecbur bırakan sisteme 🥲
mammaaa33 Funda24 doktor beya hemşire hatası varsa da gizlemek için bilgi vermiyor olabilirler çocuğunuzu ambulansla başka güvendiğiniz bir hastaneye götürün
Happy_123 Zeynomsu hanım efendi söylediğiniz çok saçma sağlık ocağı doktoruyla jinekolog aynı maaşımı alıyor?
Zeynomsu Happy_123 sağlık ocağı doktoru pratisyen doktor. Siz pratisyenle uzmanın maaşını kıyaslıyorsunuz. Ayrıca sağlık ocağı devlet kurumu. Ben size özel hastanede bir uzmandan bahsediyorum. Ayrıca sadece cerrahlar mı başarılı. Adam dahiliye hekimi ya da cildiye hekimi ama adı duyulmuş hasta geliyor akın akın tabi ki ekstra ödenek alıyor bunun adı da prim. Bu iki branş ameliyat yapmaz mesela.. napacak adam az maaşa mı çalışıyor sizce? Neyse siz istediğiniz gibi düşünebilirsiniz elbette benim için sorun yok.
Happy_123 Zeynomsu tamam bende diyorumki ameliyattan estra para alıyor olabilirler adam cerrah olmuş yükselmiş sonuçta okumuş başarmış helal olsun, siz prim alıyor doktorlar fazladan hasta yatırınca diyorsunuz bu suçlama çok ağır böyle birşey yok,
Zeynomsu Happy_123 suçlama neden olsun ben devletten bahsetmiyorum. Özelle adam böyle anlaşıyor sözleşmesi böyle.. yani ben bir ahlaksızlıktan bahsetmiyorum ki. Özel sektör başka orda doktorla hastane arasındaki anlaşma kimse karışamaz sonuçta.
Zeynomsu Hilalaktscbk gerçekten öyle bize de yazık vatandaşa da. İnsanlar randevu bulamıyo. Bi sıra veriliyor kaç ay sonraya. Biz desen robot değilsin kaç insana hizmet verebilirsin. Küçük yerler daha iyi de benim gibi büyük şehirdekiler perişan. şuna emin olun durumu acil ve önemli olanlara herkes seferber oluyo aman banane diyen olmuyo. Ben o nedenle yine de devlet istiyorum.
HelloooMomy Funda24 Bağırıp çağırdığınız için bir sebep olarak söylendiğini düşünüyorum. Kanda bir enfeksiyon olsa bunun bilgisini direkt olarak size vermeleri gerekir çünkü çok önemli bir konu bu. Zorda kalınca söylenmesi bana inandırıcı gelmedi. Bence içini ferah tut bebeğin iyi inşallah. İnşallah en kısa sürede bebeğini teslim alırsın ❤️
Funda24 semra2598 bebeğimin kanında enfeksiyon varmış ve antibiyotik veriyorlarmış cuma günü uyandırıp emzirdim ilk defa ve yarın tekrar emzirmek için gideceğim salı günü taburcu edicekler