Selma067 Havaların bozmasıyla grip kapıda. Gripten korunmak için ve grip olmuş isek kurtulmak için neler yapmamız gerekir..
BurcuYlmazzz Selma067 maalesef bende yaklasik 1 haftayi geckin hastalık gecirdim ihlamur tavuk suyu corba portakal boyleatlatmaya calistim 🤰🏻Arada bir cok agrim oldugunda parol ictim
Ervaelizinannesi Bir haftadır resmen ölüyorum gripten hiçbirşeyde yapmıyor hastaneler sadece parol yazıp gönderiyorlar 😖🤧🤢🤕🤒😷 38+1 haftalığız
BurcuYlmazzz Selma067 ihlamurun bir zarari yok cok fazla icmedikce ben iki doktora sordum tabi sizin tercihiniz
eymeninannesii Selma067 anladım cnm o zaman doktorunu arayıp sor cnm nane limon zararı olmaz ama s3n bilirsin yinede
Sedef-345 Gripte 6. Günüm yeni yenl kendime geliyorum. Halsizliğim çok çektiriyor bana. Parol bende hiçbir işe yaramadı. Dinlenmekten başka bi çözüm Yok.
Synonyms bende nezle olmuştum doktorun sadece okyanus suyu al eczaneden dedi onu günde 4 defa kullandım iyileşme sürecimi hızlandırdığını düşünüyorum. tarçın, kuşburnu çayı 1 bardak içtim birde limonu sıkıp üzerine biraz bal sıcak su ile bir çay yaptım onunda faydası olduğunu düşünüyorum.