2222ils Kızlar 5 haftalık gebeyim. Pazartesi günü doktora gittim keseyi gördü ancak bebeği göremedi bu kese dolacak inşallah dedi. Kese dolar değil milk tedirginim düşünmekten kafayı yicem. Bebeği görmemesi normal bir şey mi?
Yesimseen 2222ils al bendende o kadar kafayı yedim araştırmaktan artık 😀 Cuma gördüm bende 5+5 de ayın 21 nde randevum var o zaman 8 haftalık oluyorum inş görürüm
Yesimseen Yani sadece keseyi gördüm bebiş oluşmamış dedi doktor 19 na randevu verdi ama ben tam net olsun diye 21 e aldım zaten randevu da yoktu
Serapjjj Yesimseen korkma sitresin yansımasn, allahin izniyle hersey çok güzel olur sağlıkla bereketle gelsin inşallah 🥰
Yesimseen Serapjjj amin çok teşekkür ederim yazıları okuyunca çok mutlu oluyorum sizin gibi iyi insanlar iyi ki varlar Allah razı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin 🤲😍
2222ils Yesimseen sadece bebek görünemmesi korkutmuştu beni ama herkes içimi rahatlattı burda. Çok teşekkür ederim. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız 😍 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın