deryaa45 Kahvaltıda kaynamış yumurta yemeyi pek sevemiyorum. Biraz tavaya margarin koyup kaşarlı omlet yapıyorum acaba o da haşlanmış kadar faydalı olur mu bebişe danışmak istedim margarin biraz zararlı ya çok az koyuyorum ama tavaya yapışmayacak kadar🙈
Lamiyye_Yilmaz deryaa45 haslanmis yumurta uzerine kuru nane dokerek yiyorum ben cok istah acici oluyo
Kubracigimm deryaa45 margarin yerine doğal tereyağ kullanırsanız daha çok fayda görürsünüz. Tereyağında sarımsak , pul biber , kara biber , toz biber yapıp haşlanmış yumurtaya da dökebilirsiniz o da çok lezzetli oluyor
mommys1 deryaa45 haşlanmış yumurtayı kendimi zorlaya zorlaya yedim doktorum yağdakinin bi faydası olmaz dedi
deryaa45 Lamiyye_Yilmaz sabah uyandığımda midem bulanıyor 31 hafta oldu ama sanırım bulantı hapı bağımlılık oluşturdu psikolojik olarak o yüzden pek onu bekleyemiyorum
deryaa45 Lamiyye_Yilmaz içiyorum ama uyanır uyanmaz hemen kahvaltı yapmam gerekiyor yoksa midem çok bulanıyor psikolojik olarak kendimi böyle alıştırdım ya
deryaa45 Reina normalde hiç tüketmiyoruz ama sabah işte biraz kullanıyorum ama bundan sonra kullanmayacağım
asell13 deryaa45 haşlanmış kadar faydası yok canım. Ben üzerine tuz kimyon toz biber zeytinyağı ve limon sıkıyorum yanınada avokado zeytin yağı tuz limon çok güzel oluyor ekstra domates salatalık yeşillik zeytin 3-4 dilim kaşar ekmeksiz fix günlük tabağım kahvaltıda 1 saat sonra kefir avuç içi kadar da ceviz varsa kuru incir veya kayısı 1-2 adet miss gibi kahvaltı 😅 kendinize bu tarz bi rutin oluşturabilirsiniz
Kubradagdevren Beyzanrrr bende öyle bi kaç kere haşlanmış sadece sarısını yedim ama midem kaldırmıyor zaten hiç yemezdim
Beyzanrrr Kubradagdevren bnde öyle yumurta yemedim diye de bebeğimde bişi olmadı Gayette sağlıklı çok şükür
Semanurr0 deryaa45 Ben hiç yemezdim hamilelikte de yemedim şimdi emzirdiğim iicn kendimi zorladım oda şu şekilde pul biber karabiber ve sumak koyuyorum bazen zeytinyağı limon koyuyorum sumak olunca daha lezzetli geliyor istersen dene 😊
Elfthh Ben zaten yiymezdim sonrada yiymedim.proteini balıktan etten aliyofum hiç sorun olmadı arada menemen omlet tarzi