-NurseMom- Arkadaşlar bebeğim 2 aylık oldu yarın sünnet olcak çok korkuyorum süreç nasıl işliyor huzursuzluk oluyor mu? İştahsızlık vs oluyor mu? Ve tavsiyeleriniz var mı? Canı acır mı? Kaç gün sürer?
Zly16 -NurseMom- küçükken yapmanız iyi olmuş hiç hissetmiyorlar bile oğlum 2 aylıkken oldu sadece ilk akşam biraz huzursuzluk oldu sonra hemen toparladı
umena -NurseMom- 49 günlüktü, aksam 5 gibi yaptırdık bi kaç saat ağladı (üzücüydü ama su an iyi ki yaptırmışım diyorum) sonra gece uykusuna geçti zaten gece uyanmadı ertesi gün bezi açtıkça biraz ııladı ama zorlamadı kolay bi süreç bence küçükken yapılması İştahında azalma olmadı emiyordu zaten emerek sakinleşti
Gulkar Boncukveannsi bence geç kalmayın 2yasa bırakmayın olduki kalırsa muhakkak 7yasi bekleyin psikolojik çok etkileniyirlar
sunashn50 -NurseMom- 1 yaşındayken sünnet ettirdim keşke daha öncesinde ettirseydim dedim ama ona rağmen cok cabuk iyileşti hiç sünnetli gibi değildi sadece karton bardak kullandım tek farkı buydu normalden etleri taze oldugu için hemen iyileşiyorlar kremlerini sürdüğünüz sürece hiç sıkıntı etmeyin 🥰❤️
ikitosbikannesi_ -NurseMom- biz 3 aylıkken ettirdik çok rahat oluyor canım bizde iştah kaybı vs olmadı ve iyi ki erken ettirdik diyoruz eşimle. İlk gün ağladı vs ama sonrası zamanla iyileşti. Bezini bağlarken karton bardağın arkasını kesip yerleştirip bağlıyordum kremini sürdük 3 gün fitil kullandık ama sonrası rahat oluyor inşallah seninde kolaylıkla geçer doktor 3 güne sargı çözülür demişti sürekli ıslatın vs bizim sargı 5 gün sonra açıldı sürekli ıslattık zeytin yağı falan açılması zor oldu ama sıkıntı yoktu şimdiden geçmiş olsun eekwn yaptırmak en iyisi
Gulays -NurseMom- ben 3 aylıkken yaptırmıştım kesinlikle daha bile erken yaptırmak isterdim ilk gece biraz huzursuz oldu ilk çişini yapınca yanma oldu biraz sonrasında dr.un verdiği pomadi kullandık sonrası normal hayatımıza donduk ilk cisten sonraki bir kaç saat huzursuz oluyor ağlıyor filan kucağıma aldım her defasında pis pis pis geçti gitti çok gece bırakanlara hayret ediyorum 3 aylık bile bana büyük gelmişti
Yaprakdokumuseverr -NurseMom- Ben 4 aylıkken yaptırdım. İlk gün çiş yaparken biraz ağladı o kadar. Aşırı hızlı toparlıyolar 3 günde hiçbir şey kalmadı. Ateş falan da yaşamadık şükür. Eğer çok zayıf doğmasaydı daha erken yaptırıcaktık.
Reina -NurseMom- 42 günlükken sünnet ettirdik. 3 günde falan düzeldi hiç öyle huysuzluğu falanda olmadı. Ben doktorun verdiği kremlerin yanında hakiki kantaron sürüp 20 dk falan açık bırakıyordum. Çok iyi geldi o
3prenses1prens -NurseMom- bende küçükken yaptırmayı çok istedim bizim burda çocuk cerrahi yoktu üroloji doktorları da yaşı dolmadan yapmadı ama yaşına girer girmez yaptırdım ilk gün acısı oldu o da yürümek istediği için yoksa öyle kendini çok yipratmadi ağrı kesici verdim kremini sürdüm haftasına kalmadı iyileşti keşke senin gibi erken yaptirabilseydim belki onu bile yaşamazdı ama çok şükür geçti bizim darısı size
Alisa_ 11 günlük yaptirdik, iğne yaparken ağladi, birde ellerini falan tuttuklari için ağlamişti operasyon bittiği an sustu, uyudu. eve geldigimizdede hiç sorun yaşamadik hiç aglama falan olmadi.
Rumeysaglnin -NurseMom- 6 aylıktı iki günde iyileşti sadece kaka kontrolü yapmanız gerekiyor pipisinin ucuna degmemesi için onun dışında hemen iyileşiyor
Rumeysaglnin -NurseMom- yürümeden yaptırmak en iyisi hem farkında değil hem çok hsreketli de olmuyor hemencecik iyilesiyir annesi güzel niyetinizi alın 6. Ayı gecmese en iyisi ek gıdaya baslsyinca da zor olabilir
berfaliasaf13 Biz 3 aylık iken yaptırdık sadece 1 saat ağladı sonra hiç bir sorun yaşamadık🙏 ne yapmanız gerektiğini doktor söylüyor zaten. İyi ki yaptırnmışım 🥰🙏