Shda Merhaba arkadaşlar, ben 5+3 günlük hamileyim. Kasıklarda sancı olma durumu normal olarak biliyorum. Ama benim özellikle sol kasığıma belli aralıklarda sancı gelip gidiyor. İlk kese görüldüğünde sanki kesenin bulunduğu yerde sol tarafta gibi. Dış gebelik olmasından çok korkuyorum. Cuma günü dr gidicem ama bekleyemedim sizede sormak istedim. Bu durumu yaşayanınız var mı?
Aslishn Shda eger kese gorunduyse dis gebelik olma ihtimali yok canim bende 6+3 gunlum hamileym benimde cok agrim var ozellikle dun aksam cok kotu sanci girdi smdi doktora kontrole geldim sorucam sanada bilgi veririm cikinca
kuzusunun_annesi Korkma çok normal bende o haftalarda o ağrılardan çok korkuodum.. Ama çok şiddetli olmadığı sürece yaşadığımız herşey çok normal... Mesela ben 16haftaligim Ctesi gününden beri geçmek bilmeyen bir baş ağrısıyla savaşıyorum.. Bakalim daha neler yaşayacaz.. Amsn bebislerimiz sağlıklı olsunda biz çekelim onlar için bu ağrılari
Mrvkrgl06 Kese gözüktükten sonra dış gebelik olma ihtimali yok canım korkma. Sadece boş gebelik ihtimali var. Oda daha yeni olduğu için belli olmaz
Bayanmrs Bende 6+3 günlüğüm kasıklarım agriyo çok sol da yattığımda daha çok agriyo allaha şükür biseyimiz yokmuş hemşireye sordum normal dedi gittiğimde doktorumda sorcm