Cerenglr Kızlar 19+3 teyiz. Son 1 haftadır ellerim uykuda şişiyor ödem toplar gibi sabah uyandığımda acıyla uyanıyorum ellerimi açıp kapatırken acı oluyor . Doktorum. Mineral eksikliğinden kaynaklı olduğunu söyledi . Yaşayan var mı aranızda ?
Ahsennesli Cerenglr geç saatte yada yatmaya yakın hamur işi şeyler tuzlu şeylerden de oluyor bu durum bende yaşadım baya farketti
CivcivVeAnnesi35 Cerenglr 34. Haftadan sesleniyoruuuum hâlâ aynı ve uykumdan uyandırıp ağlatacak kadar da spazm gibi bir şey geçiriyorum ben solağım özellikle sol el parmaklarım çok şişiyor ve çok acıyor geçmiyor gibi oluyor gün içinde iyi ama gece hareketsiz kaldığım için sanırım çok kötü oluyorum 🥺
eyy Cerenglr benim de oluyo sabahları yüzüklerimden anlıyorum ama erken diye düşündüm sanki daha çok son zamanalarda olur derler ama bilemedim yüzükleri de çıkardım valla takmıyorum ehehehe 22+3’deyim şu an yarın kontrolüm var bakalım barış hocam ne dicek 🫠🫠
fayting Cerenglr valla daha geçmedi 32. Haftadayım ben şu an azaldı ama çok şükür karpal tünel sendromu dedi doktorum
Birsen56 Benimde 1 haftadır öyle oluyomanlam veremedim elimi açıp kapatamıyom lasılmış gibi ağrıyorlar sonra gün içinde geçiyo haftaya druma gidcem bakalım ne diycek
Cerenglr Birsen56 aynı şekilde mineral eksikliğinden dedi benim doktorum soda içmemi ve tuzu azaltmamamı istedi. Tuzu iyotsuz kullanıyordum sanırım oda bir sebep
Birsen56 Cerenglr tuzu ben baya azaltım zaten tansiyonum 12 11 civarı ydı o yüzden hemşirem kıs dedi tuzu ama 3 fün oluyo öyle anlamıyom neden
Cerenglr Ahsennesli tuzlu yiyorum ondan mı diye düşünüyordum ben ama doktorum azaltmamı önermedi. Zaten çok tuzlu şeyler tüketmiyorum tuzu sevmiyorum bilemedim garip şeyler 🤭🤭
Cerenglr CivcivVeAnnesi35 😔 zor süreçler Allah yardımcın olsun canım sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle az kalmış 🤭 tüm bunlar bir süreç ve geçecek diyerek motive olalım
CivcivVeAnnesi35 Cerenglr Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ salim bebişlerimize kavuşalım da hepsi geçer inşallah 🤗
Cerenglr eyy bana mineral eksikliğinden olur demişti soda tüketmemi önerdi cidden biraz hafifledi her gün soda tüketince ☺️
Cerenglr eyy ihmal etme cidden iyi geliyor her akşam içiyorum ben sade sodadan çok hoşlanmadığım için içine ya bir dilim limon ya da bir dilim portakal koyuyorum tatlansın diye güzel oluyor ☺️🤭