ESMAARAS iki gundur aksam bas agrisi cekiyorum dinlenince geciyo tansiyonmu sizce yoksa hormonalmi alet yok suan stres yaptim basina gelen varmi
Moommyyy ESMAARAS tam baş ağrısı olan haftalar bir kaç haftaya bıçak gibi kesilecek yani bende öyle olmuştu ama sizin gibi bu haftalarda çok fenaydım her gün başım ağrıyordu nerdeyse , bol su için
Ebrarbusramelekler ESMAARAS tansiyon aleti bulundursan iyi olur canim evde kendin olcersin ona göre düşünce cikinca biseyler yer içersin. Dikkat et kendine
Sude22 ESMAARAS haftamız aynı benimde bir haftadır sürekli başım ağrıyo bugün doktora gittim progestan kullanıyodum ondan olabilir dedi tansiyondan şüphelendim ben de akşam ölçtüm normal çıktı
Ebrarbusramelekler Hilalll3 malesef öyle parolun kendine faydası yok ki bize olsun 🙃 çok geçmiş olsun hayırlı kandiller🫠
Srylcnkya Benimde öyle idi kızlar bol bol su içtim hiç ağrı kesici kullanmadım… Geçmez ise gözlerimi kapatıp karanlıkta uzandım öyle geçti
Ebrarbusramelekler Benimde öyle canım başımın arkası ağrıyor yarım agriyo tansiyon düşüyor benimde . Bol bol dinlen su iç dikkat et kendine bebegine
Esraelis Ebrarbusramelekler bende aynısı yaşıyorum tansiyonum düşüyor ensem başıma ağrı giriyo önüm göremiyorum düşecek gibi oluyorum
Esraelis Ebrarbusramelekler ben kendi doktorum söyledim gayret normal dedi ama şöyle ben ani kilo kaybın yasadimda beri tansiyonum düşüyor baş ağrım sürekli var uyanir uynmaz ağrı yaşıyorum ağrı kesici de içemiyorum alistirmadim hic kndimi
buseyusuf27 ESMAARAS bnde 15 haftayım dün gozumden basıma kdr vurdu agrısı tansıyonda olablr stres yada yorgunluk falan dkkt edın
Ebrarbusramelekler buseyusuf27 benimde gözüme vuruyor arada neden acaba hep böyle oluyor sormak lazım doktora gidince