Zafse
Evet aslinda dogumun nasil olacagini hastayi ilk gordugunde genelde tahmin ediyor Mert Hoca, kilo bizim de sorunumuzdu ben toplam hamileligim boyunca 5 kg aldim normal dogum istedigim icin cok dikkat ettim biliyorsun Mert Hoca kilodan nefret ediyor 😂
Eger Mert Hoca sezaryen diyorsa senin icin sezaryen emin ol en iyisi en guzelidir biz hatta 35 ya da 36da bi hocayla beraber adini unuttum muayene olduk dogum hakkinda konusurken normal istedigimi sezaryenden korktugumu falan da konusmustuk, asistani Sevval Hanim muayeneme de 32de olsa gerek gelmisti bir kere daha gelmisti hafta hatirlamiyoruk dogumuma da geldi beni sakinlestirdi elimden tutup destek dahi oldu bir de Hakan Hoca o gun nobetciydi o da geldi sag olsun benim dogum ekibim cok guzeldi Mert Hoca dunya tatlisi sakin ama isinin ehli oldugu icin sakin bir doktor Hakan Hoca ayni sekilde Sevval de oyle evet bebce sen sureci tamamen Mert Hoca’ya birak hic dusunme bile cuma gunu Mert Hoca’ya cook selamlarimi soyle bir sonraki ayin 5-6ai gibi ben de kontrole gidecegim kendisine 💕
Benim kan degerim 11ken dogum yaptim dogumdan sonra da 8 kusurdu bence gayet iyi takviye vermistir muhakkak onlari kullan kotu degil kan degerlerin asla benim kuzenim 8ken dogum yapti hatta oyle dusun bana da ilac vermisti ama ben kabizliktan dolayi icemiyodum biliyordu hoca haftada 3 kere falan iciyordum en fazla degerim dusuk olmadigi icin onceki haftalarda daha yuksekti son haftalarda dusmeye baslamisti bence duzenli olarak sen kullan yine de kabizlik vs yaparsa da haber verirsin ona gore bilgi verir zaten
Valla sinek isirigi gibiydi benim icin acisi ama sonrasinda bazen agrilarim oldu (gecti ama sakin korkma) mutlaka dogumdan sonra sade kahve ic iyi geliyor epidural icin
Dikis atilirken benim kucagimda bebek oldugu icin cok bakmadim en son Mert Hoca tamamladi ama onu net gordum 😂
Benim de dogumda esim yanimdaydi tum surecte esini alirlar bence de girmeli es doguma bu arada, sadece en son tam bebek cikacakken esim 5 dk cikti o da benim esim cok panik ve heyacanlidir yuzu falan bembeyaz oldu diye Mert Hoca 5 dkya geliyor bebis sen bi hava al gel dedi 😂
Insallah cok guzel gecen kolay saglilikli bir dogumun olur ama bence Mert Hoca ve ekibine birak kendini, ebeler bile cok tatli cok ilgili benim saclarimi dahi orduler her zaman onlar da yanimdaydi hatta bir tane gebe ebe vardi simdi dogumu yaklasmistir ah cok tatliydi :) hic kendini dusuncelere sokma buradaki olumsuz seyleri asla okuma, sureci tamamen Mert Hoca’ya birak emin ol su gibi gececek zaman 💕