Selam kızlar anlatacağımı söylemiştim anca müsait olup post acabildim.Hem soranlar hem de örnek teşkil etmesi adına bu postu acıyorum.
Ben serklajliydim ve gebelik şekeri vardi.Surekli geçmek bitmek bilmeyen bir idrar yolu enfeksiyonuna yakalandım.Cok antibiyotik kullandım.En son sonuçları görmeme rağmen doktor hastane de yatırır diye biraz erteledim ve sonra gittiğim de lokosit 150,crp 35 lere yükselmişti.Hemen damardan antibiyotik başladık yani sıra ciddi vajinal ağrılar başladı.9 günlük serum tedavimin 5. Günün de maalesef ki yoğun enfeksiyon keseyi deldi ve suyum geldi su rengi yesildi😔
Ve ben hiçbir Enfeksiyon da akıntı,kaşıntı,yanma yaşamadım..
Enfeksiyon yüzünden olduğunu aklıma bile getirmemistim taa ki doktorlar söyleyene kadar.Gebelik şekerini de ekleme sebebim şu ki maalesef erken doğumların büyük bir kısmının sebebi ŞEKER…
LUTFEN LUTFEN ayse teyze dut suyu iç antibiyotik içme dedi,fatma teyze seker yüklemesi seker hastası yapar dedi,bilmem kim sosyal medya şarlatanı bunu yapmayın dedi diye bebeğiniz ve kendi hayatınızla oynamayın.
Belki ben dikkat etmeseydim seker ve enfeksiyondan daha erken hafta da doğum yapacaktım.Dikkat ettiğim halde bu kadar oldu.
Doktorunuza güvenin verdiği ilacı tedaviyi sorguluyorsaniz doktor değiştirin.
Kimse sizi tedavi ederek size komplo teorisi uygulamıyor.
Komşun aysenin şekeri enfeksiyonu varken bisey olmadıysa senin bebeğine olmayacak değil.
Biraz tıbba inanıp guvenelim🙏🫶
(Küvöz yolu beklemek çok ama çok acı heran telefon çalınca o korkuyu size ben tarif edemem)