nazelakcay 25 haftalık olduk gün geçtikçe heyecanlanıyorum hiç bir şey yapmadım desem yeri bir kaç kıyafet 🫣🥰
yagmurrrra nazelakcay ben 21+5im kıyafetleri yıkadım ütüleyip yerleşmesi kaldı malum erken doğurucağımız için hazır olmasında fayda var😅 sizin çift yumurta mı? Benim tek yumurta ikizleri
gamzenuraa nazelakcay daha doğurmadım ama yarına planlı sezeryanimiz var çift yumurta ikizlerimle 😊 37+0 olacagiz yarın, insallah sağlıkla kucağımıza alalim🙏
edasontr nazelakcay 27 haftalık hmileyim cinsiyetleri ne bende almadım ama sgolsun kaynananm doldurdu evi 😂 dolap sıfonyer oda susleri fılan aldım ben sadce
nazelakcay yagmurrrra tüp bebek bizim yani çift yumurta evet bende aslında bir taraftan yetişmeyecek diyorum ama hiçte yapmıyorum 🫣☺️
yagmurrrra nazelakcay yapın bence ne olur ne olmaz hazır olsun ilerleyen haftalarda dahada ağırlaşıcaksınız iyice zorlaşıcak, detaylı yaptırdınız mı
4006 Bizde 24 +2 deyiz çift yumurtacıklarımla valla ben kıyafet bile almadım daha bu hafta başlıcam alıcam çantayı hazırlayıp koyucam gerisini de internetten halledicem inşallah ağırlaşmadan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤭🤭🤭
nazelakcay gamzenuraa oy ne güzel inşallah sağlıkla bizde gelelim o vakte ☺️ sizde sağ Salim atlatırsınız inşallah 🤲🏻🌸
Melikeky gamzenuraa maşallah hayırlısıyla olsun 🙏 bu haftaya gelebilmek için be yaptınız benimde çift yumurta ikizi 16 haftalık daha ama herkes küvezde kalır vs erken olur diyip duruyor 🤦🏻♀️ 36 dan sonrayı gören anneler ne yaptınız bu haftalara gelebilmek için bizede anlatırmısınız 🌸
Kahramankentli Benim çift yumurta kızlarım cuma günü doğurdum 37+1 de planlı şekilde maşallah çok yoğunyorucu geçiyor günlerim ikiz bakmak çok çok farklı ama çok güzel hepinize sağlıklı doğumlar dilerim inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız evlatlarınızı
gamzenuraa Kahramankentli inşallah 😊🙏 siz doğum sürecini atlatmissiniz darısı bize, son akşamım ikizlere kavuşmama. Hem heyecan hem stres bilmiyorum bakalim nasıl olacak