Ys20 tgc_gzm2018 yaşayan bi tane oğlum var ikinci oğluma hamileyim 😃 3 düşüğüm var bide ikizlere hamileydim 21 haftalık erken doğum oldu kaybettim 🥺
tgc_gzm2018 Ys20 yaaaa offff gerçekten üzüldüm ne zor rabbim kokusunu aldığınız evlatlarin acısını size hiç göstermesin amin🙏
Yazgull_kurt22 @Merve95merve oğlum 1.5 yaşında 4+4 haftalık hamileyim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🤲
hasret1922 Merve95merve hayirli olsun kizim 2 yasinda bende 5 aylik hamileyim basta uzulmustum erken diye haretlendikce karnimda heyecen laniyorum bende allahim bize kolaylik versin🥴😁
Szr12 Merve95merve oğlum 10 aylık 13 haftalık hamileyim cinsiyeti ögrenmedik sağlıkla doğsunlar inşallah
Tugce48 Merve95merve 3,5 yaşında oğlum var tam 4 yaş oldugunda dogum olacak 22 haftalık hamileyim sağlıkla gelsinler inşallahh🙏
Aysegul2237 Merve95merve kızım 3 yaşında bende 7 haftalık hamileyim Amin inşallah sağlıkla gelsinler hepsi🤲
Bendiyebiri_ Merve95merve oğlum 27 aylık ve 2.nci bebeğime hamileyim oda 1 aylik ,😍 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin
Ys20 Amin rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ben bu konuda çok sinandim çok büyük sınavlardan geçtim 🥺
birkizannesi21 Merve95merve merhaba benimde kızım 4 yaşında 5 haftalıkta hamileyim çok güzel bir duygu ama biraz korkmuyor da değilim:)