Merve95merve Selam herkese oğlum 2 bucuk yaşında şimdi aldık haberi 2. Bebeğimiz olacakmış çok heyecanlıyım 2. Gebeliği olanlar varmı? Allah herkese sağlıkla kucaklamayı nasib etsin
Gamtun123 Merve95merve kızım 21 aylık 13 haftalık hamileyim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Prensesannesibir Bende ikinciye hamileyim doğumdan bir ay sonra kızım 3 yaşına girecek yani aralarında üç yaş olacak
Ys20 Bı oğlum var 3.5 yaşında 19 haftalık hamileyim ama ikinci değil 6.hamileligim 5 tane meleğim var kavuşmamızı bekleyen ♥️
umena Merve95merve hayırlı olsun 🫶 Sağlıkla kavuşalım hepimiz Benim oğlum 7 aylıkken haberi aldım 15 aylıkken doğum olacak nasipse 🙈
Edaa3595 Merve95merve kızım 4 yaşında 27 haftalık oğluma hamileyim 🙏 Hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza 🤍
LamiyaCetinkaya Merve95merve ben de oğlum 2.5 yaşındayken hamile kaldım, şimdi 3 yaşını doldurdu bile ve doğurmak üzereyim 🥲
2bebelianneee Merve95merve benim de oğlum 2 yaşında 11 haftalık olacağım bende 10 gün önce öğrendik bizde 😂
gulsenikramina Kızım 5 buçuk yaşında 29 haftalık hamileyim bi ben mi çok zaman koymuşum arayaa yaa 🙈😂
Busra_27_34_ Merve95merve ikinci gebeliğim kızım Mart 7 de 2 olacak oğluma da 15 haftalık hamileyim 💙
Elanur63_ 2.gebelik kızım 3 yaşına girdi 20 haftalık gebeyim bir kızım daha olacak hayırlısı ile inşallah 😊