Haticee7818 Haftadayız bu haftaya kadar Şırnakta kontrollerim yapılıyordu hep erkek denildi bu hafta Ankara’ya gittim orada kız gibi duruyor denildi başına gelen var mı 😀
MuberraKrcn Haticee7818 bana 16da kız dendi bacak arasını gördüm. 31 haftadayız bugün yine kız dedi ama ben görüntüden pek bişey anlayamadım o zaman net görmüştüm. Bende başından beri erkek hissediyorum bilmiyorum neden😄 içimde hala kuşku var
Haticee7818 Ervan valla ikinci gebeliğim ilk bebeğim erkek hep kız istiyordum Rabbim nasip ederse inşallah değişmez bir daha ❤️
Ervan Haticee7818 bnimde 1 oğlum var bundada erkek dedilwr ama zor görünüyor fln dediler pozisyon uygun deqil deyip goremediler sonradan
Haticee7818 MuberraKrcn valla bize hep erkek dendi ama 21. Haftada net erkek demişlerdi ondan önce de şüpheliydiler 😀
Hamilelerdenbiri Haticee7818 detaylı ultrasona kime gittiniz arkadaşıma da hep erkek dedi detaylıya Mardin’e gitti kız çıktı
Haticee7818 Hamilelerdenbiri detaylıya gidemedim maalesef yanıldığı oluyormuş demekki bana %100 erkek kesin erkek deyip duruyordu