Kubratntklu Kahverengi bir leke geldi bugün arada sancılanmam da oluyor ama genelde ayakta olduğumda yapıyor sancıyı leke neden olabilir ki doktora gitmemi gerektirecek bir şey midir ? Çok yeni bir gebelik zaten normalde adet günüm dündü erken öğrenmiştim.
seymaa7 Kubratntklu doktorum hamileliğin kaçıncı haftası olursa olsun kahverengi pembe kırmızı hiç fark etmez bir damla dahi olsa gel mutlaka demişti içinizin de rahat etmesi için gitseniz iyi olur
ESRAFS Kubratntklu merhabalar ben gebeliğim boyunca kahvrrengin lekenme yaşadım. Doktora her gittiğimde bana yatış verdi ancak kabul etmedim. Kırmızı ya da pembe olmadıkça endişeye kapilmadim. Doktor da zaten onca teste rağmen birşey bulamadi. En sonunda kendini çok mu yoruyorsun bu yüzden de olabilir dedi. Evet çok hareketli bir insanım ve 2. Gebeliğim olduğu için ister istemez hareket etmek zorundaydım. Bebeğim doğdu sağlıkla çok şükür hiç bir sikintisi olmadı. İçinizi ferah tutun ve yine de tedbiri elden bırakmayın derim
Minnakbiri Kubratntklu benim de henüz 4 haftalık 2 defa kırmızı kan geldi peçeteye çok az gittim korkup iğne yaptılar yine de tedbirli olmanızda fayda var
sacmalamakizim Kubratntklu Genelde kahverengi veya pembe leke yerleşme oluyor, kırmızı olmadıkça endişelenmeyin bence, eğer kırmızı gelirse direkt gidin. 😊
Minnakbiri Kubratntklu yerleşme kanaması olabilir inşallah sorunsuz ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız 🍀
Hulo2105 Kubratntklu normal canım yerleşme döneminde kahverengi lekelenme oluyor. Ağrı da çok ayakta kalınca olur bu dönemde en azından yerleşene kadar uzanmaya çalış çok iş yapma. Rahim genişliyor ağrı da lekelenme de çok normal.
Fatmadiebiri Kubratntklu yerleşme kanaması görmüş olabilirsin eğer için rahat etmeyecekse gidip göster ama bişey yoktur umarım
alisamomm Kubratntklu canım benim 4 haftalıkken ve 6 haftalıkken lekelenmem olmuştu 2. Lekelenmede doktor iğne vurup progestana başlatmıştı 6 haftalık olduğunda kese kenarında kanama alanı oluşmuştu ileride herhangi bir sıkıntı olmaması için başlatmıştı progestana korkutmak istemem ama istersen bir acile görün kanama alanı var ise progestan başlamak isteyebilir 2 hafta sonra gittiğimde kanama alanı gitmişti ama lekelenme olduğu için ilk 3 ay yat demişti bana
Gzdegzdee Kubratntklu bende 7+5 hamileyim birkaç gün önce aynı sizin gibi peçetede hafif lekelenme farkettim doktorum progestan fitil önerdi ama ister kullan ister kullanma dedi her ihtimale karşı kullanmaya başladım. Yerleşme kanaması diye bir şey yok her lekelenme düşük tehdidi dedi. Ona göre yorulmamaya dikkat edin bence doktorunuza da görünmenizi tavsiye ediyorum progestan kullanmanızı önerebilir
alisamomm Kubratntklu eğer biraz gelip kesildiyse sorun olacağını sanmıyorum benim 3er gün lekelenmem olmuştu biraz bekle istersen eğer tekrar gelirse o zaman gidersin içinin rahat etmesi için