_06ogretmenanne Kızlar şiddetli bir adet ağrısı gibi karnımdan ağrı giriyor bacaklarıma doğru iniyor ağrı.Sancı böyle bir şey mi aydınlatabilecek biri var mı😄
Gulays _06ogretmenanne canım benim bende buna benzer birşey yaşadım geçen hafta belim bacaklarım ve kasıklarım inanılmaz agriordu ve ara ara düzensiz kasılmalarım oldu dinlenmekle agrin geciyormu en önemlisi bu sonrasında karnında sertleşme oluyormu ve sertlesince ne kadar süre o vaziyette kalıyor
Arzuanne _06ogretmenanne bende öyle oluyordu ama düzenli sancı olmuyor sizin sancılarınızın düzenini var mı yarims astte bir gibi mesela
_06ogretmenanne Gulays sertleşmeler oluyor evet ama dinlendikçe geçiyor sanırım bunlar yalancı sancılar
Htcanne _06ogretmenanne sadece sertleşip geçiyorsa bir de dinlenme pozisyon değiştirmeye geçiyorsa yalancı sancıdır büyük ihtimalle. Rahim doğuma hazırlık yapıyor 😊
Gulays _06ogretmenanne yalancı sancı canım benim de bebiş pozisyonu nu degistirip kanala yerleşmeye baslamis ondan yaşamışım o ağrıları buna benzer birşeyde olabilir
_06ogretmenanne Gulays evet yaklaşık 2 haftadır baş aşağı duruyor doktorumlada konuştum o da ağrıların normal olduğunu söyledi