Rukiyyeelisa Benim 2 hamileliğim bu sanırım tahminen1 aylık var yada yok ama ilk hamileliğime Göre karnım birazdha büyük ve çok baskı var sertleşmiş bir şekilde geriliyor hep bu ikiz olduğunu mu gösteriyor henüz hastaneye gitmedim yardımcı olabilecekler var mı,?
Ayssedmn Rukiyyeelisa Bugün doktora gittim 2.hamileliğim 6.haftamdayım doktor bu gebelik daha farklı geçecek ilki gibi olmayacak her konuda ağrılar batmalar her şey olacak diye eee tabii ki 2.doğum olunca yağlarımızda kaldı bence o büyüklük bebek değil göbek 😁
Rukiyyeelisa Ayssedmn Haklısın oda olabilir çok kilolu biri değilim kilom 48 diğer hamileliğimde 61le doğum yaptım sonra yine 48 kiloda kaldım 2 sene geçti hala aynı kilodayım hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🤍
Rukiyyeelisa Tgce_06 hamileliğin son ayına girildiğinde bebeğin her gün yaklaşık olarak 25-30 gram alarak büyür ama doğuma 3 hafta kala yediklerine kontrollü bir şekilde devam et Çocuk ayına göre zayıfsa biraz daha artır yemeni iyiyse dengeli bir şekilde ye🤍
Nissaa @Rukiyyeelisa benimde 2.hamileligim ve bugün öğrendim. Karnım inanılmaz sert ve kasıklarım da sancı var ara ara. Yarın kan testi vericem bakalım 4 haftaliktir diye düşünüyorum
Rukiyyeelisa Tgce_06 hamileliğin başında zayıfsanız12-18 kg kadar kilo alman normal gebelik başında çok kiloluysan gebelik boyunca 5-9 kg kadar kilo alman yeterlidir. Daha sonra emdirme döneminde dikkatli bir şekilde kilo alırsan bu ilerde kilo vermen senim içinde sağlıklı ve kolay olur