Hatice--- Gayegkss kızımda 38 haftasında oldum tam şimdi yine beklemedeyiz 32 haftaya vardık ne zamana gün verirlerse artık 🫶🏻
TheMother Gayegkss ilki normalden sezeryana döndü 39+6 idi. Şimdi 38+5 haftalık hamileyim 39+2 de olacak inşallah
ayten07 Bana 39 haftalığı dolduruyor devlet kızımı 38 de doğum yaptım 39 olması korkuttu beni kafam karıştı devlet hastanenin hepsi 39 damı alıyor
melinda- Gayegkss ilk hamileliğimde 38+lara kadar sancı olmamıştı ama şimdi ikinci hamileliğimde 30+larda başladı diyebilirim gittikçe arttı ama doktorum normal diyor
ayten07 Gayegkss evet biraz nstde de çıktı o yüzden korkuyorum sanki günüm belli değilmiş gibi hissettim
bdenerigokce Gayegkss ben 40 ı da görmek istedim belki normal gelir diye, 40+1 de hala sancım yoktu mecbur sezeryan oldum İlk bebeğim🥰
Gayegkss ayten07 belli olmuyor ya sancıda olsa su gelmeden almak istemiyorlar bebeği genelde 39 40 . Haftaya kadar bekletiyorlar bebek daha kilo almış olcak öyle düşünelim iyi hissetmek için🙈🌸
Kusumoldu ayten07 kaç çıktı mesela sancı benim de bugün not de iki kez 32 33 ü gördük bu değer bana biraz doğum yaklaştı hissi verdi
Gayegkss bdenerigokce maşallah ya sağlıkla büyütün bende biraz sancı var bende tam 39. Doldurmak istiyorum 40. Haftayı duyunca rahatladım🤍💗🌸