Denizim921 Merhaba ben 34 haftalık doğum yaptım bebeklerim bugün tam 30 günlük oldu hastanenin önerisi ile aptamil pramatil kullanıyorduk artık kabız yapmaya başladı bugün hipp 1 aldım erken mi sizde kiloları erkek olan 3 oldu kız olan az bir şey eksik
Rbytkn Denizim921 çocuk doktoruna sorsanız daha ferahlarsiniz ama başlayabilirsiniz gibime geliyor, Anne sütü almıyorlar sanırım değil mi
Anne29 Denizim921 canım yalnis bilgi vermek istemem ama benim doktorum içine mutlaka bir iki damla zeytinyağı damlat ve kaşıkla karıştır demişti…ben evolvia kullanmıştım mama olarak içerik olarak en zengin ve en temizi oydu..
Kediannesi1 Denizim921 doktorunuz karar verir buna benim doktorum 3 kiloya kadar prematil demişti sonra kontrole gel demişti mama ihtiyacı duymadığım için vermedim ama benim bebeklerim de kabızdı yani mamaya bağlamadan önce doktorunuzla görüşün
Denizim921 Rbytkn alıyorlar da öyle mama kadar değil kuvözde çok kaldıkları için anne sütüne çok düşkünlükleri yok
Rbytkn Denizim921 evet tahmin ediyorum anne sütü cıvıklaştırıyor ya az da olsa almaları veya almaları için İsrar etmeniz faydalı olur o açıdan demek istedim 🌸