Yozgee Hamişler merhabalar Bebişlere neler aldınız?? Ya ayrıntılı liste verebilecek varmı içinizde oğluşum olacak Şunu da alsan , aman şunu da unutma büyük ihtiyaç gibi
Anne18 Yozgee erken doğum riskim. Var Nisan gibi de doğum olabilir fakat mayıs görünüyor Bende yavaşta bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane çantamı hazırlıcam 25 haftalığım bu ara da Gebeliğim
Anne18 Yozgee tulumlar aldım Zıbınlar aldım Patiktiler Çoraplar aldım Göğüs pompası vardı zaten Hastane çıkışı kaldı onu almam gerekiyor Bezler ıslak mendiller alındı Battaniyeleri var Müslin örtüleri var
Haticerman Bebek arabasi ana kucağı aldık. Kıyafet olarakta 3 tane yenidogan set var 3 tane tulum aldım. Kuzenim bebeğinin küçülen yenidogan zibinlarindan gönderdi. Hastane çantasına koymak için yine de 3 tane yeni zibin aldım. Camasir deterjanlarini aldım Banyo bakim malzemelerini aldım İki biberon aldım biri avent biri Kaşık biberon Kendim için göğüs kalkanı ve göğüs pedi emzirme atlet sutyenlerini aldım. Banyo havlusu ağız mendillerini falan da hallettim. Çoğunu yıkadım hallettim 31 olduk çanta hazırlamaya baslicaz artık 😍
Haticerman Yozgee en güzeli liste üzerinden gitmek oluyo valla ben öyle yaptım liste yapıp en acil ihtiyaç olarak düşündüğüm şeylerden sırayla aldım. Çanta hazırlarkende eksiğimiz varsa çıkar hallederiz inşallah o yüzden çok geç başlamak istemiyorum çanta hazırlığına
Oztrksadiye Ben nisanda dogum yapıcam oglumda nisanda dogmuştu aşırı tecrübeliyim bu konuda 03 yenidogan takımlar al zıbın bol bol al sürekli kaka oluyo erkekse çişi çıkıyo bol bol müslin al kalın battaniye alma 1 tane yeter kundak alabilirsin 3 6 yaza geldigi için çok kolay oluyo oglum zıbınla bitirmişti yazı diger şeyler sabit zaten emzikti biberondu ıvır zıvır
Safie2020 Oztrksadiye yazın dediğiniz gibi zibinla geçer günler ama gene de tişört almak istiyorum kızıma ama su an mevsimlerden dolayı çok yok
Cennet_kusum16 Normalde Nisan 28 olması gerekiyordu erken doğum riski sebebiyle Mart sonuna evrildik 😁 biz herseyini aldık odası dahil. Bı tek portatif beşik ve kapı süsü kaldı onun dışında eksiğim yok. Liste yapmıştım kendime o şekilde ilerledim.