Migrenligebe ShemsTural 17. Haftada cikti, ben de ciksin istiyordum da cok zormus. Hemen bel, sirt agrilari basliyor. Acele etmeyin 😂
UcanHamile 16 gibi çıkmaya başlamıştı benim. Doktorum 12. Haftaya kadar kemik arkasında kalıyor demişti
LenaM ShemsTural merhabalar maalesef herkeste değişiklik gösteriyor bu karın belirginleşme mevzuu, o tamamen sizin vücut yapınıza bağlı, çok zayıfsanız erken belirginleşir ama iç karnınız büyükse çokta belli olmaz, zaman göstericek ☺️
GulUmut ShemsTural kisiye gore degisir )) ben mesela 9 ayligim ama hala karnim 6,7 aylik gibi gozukuyor 😀 ic karnim genisse fazla belli olmaz )) ama boyle daha iyi catlak da olmuyor kucuk olunca
ShemsTural 1850 rahatkadim ya Allah razi olsun benim gobeyim var ama bebek olan kisim hic sismiyor o yuzden tedirgin oluyorum
Busranur38 ShemsTural 24de belli oluyor ama 28de daha belli oluyor 😀 ben 24 haftalık hamileyim belli herkes kaç aylık diye soruyor 😀😍
SerSel 12 haftalığa kadar 5 aylık gebe gibiydim ama o gazmış 🤣🤣Sonrasında 16 haftalık olunca göbek fln yoktu gebeliğim belli olmuyordu..23 haftadan sonra çıkmaya başladı ve sonrasında hızlı büyüyor 😍😇