Ozlmminiko Merhaba hanımlar. Nere de şubat anneleri elleri havaya kaldıralım bi görelim. :D Nasıl gidiyor zamanımız gittikçe azalıyor hazırlıklarınız tamamlandı mı ? Heycanınız var mı ? Dün bir arkadaşım 36+4 haftalık sezeryan ile doğum yaptı 2800kg kiloda bir bebek :) Minicikti. Açıkçası korkmadım desem yalan olur :D Bütün gece ben nasıl bakıcam nasıl doğum olacak diye uykumun arasında uyandıkça düşündüm :D
Duygusrdl Ozlmminiko merhaba 🥰 31+4 , çok heyecan var hemen hemen hazırlıklar tamam gibi ama sanki bişe hazır değil gibi😊😊
LenaM Ozlmminiko 30 haftayız biz de🥰 ikiz olduğu için erken doğumdan korkuyorum biraz bide bu aralar hep rüyalarımda doğuma gidiyorum ve hiçbirşey haZır değil🙈
Trabzonli Ayy ben de cok heyecanliyim. 31+2 olduk. En kötü 35 i gecsin de diyom ne zaman dogarsa dogsun🤗
Ozlmminiko Zeynepmeyra Trabzonli Duygusrdl Benim de hiç bir şey hazır değil :D 35-36 ya bırakmamak lazım aslında.. Hem çalışıyorum hemde sırtımın ağrısından bir şey yapasım gelmiyor :/
Zeynepmeyra Merhaba ☺ 31+2deyiz kızımla Daha hiçbir şey yıkamadım çantamizı hazirlamadim neyi bekliyorum bilmiyorum bugünlerde yıkayıp utuleyip hazır edeceğim her şeyi inşallah. Her geçen gün ayrı bi heyecan Rabbim sağlıkla kucağımiza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimize ☺
Trabzonli Zeynepmeyra cnm aynı günlerimiz. Ben de ocağın 2.haftasi yikamayi düsünüyom iş arkadaşlarım halletcek saolsunlar. 😊
Ozlmminiko Trabzonli Benim de komşular yardım eder ama yavas yavas kendim yapmak istiyorum aslında o hisleri yaşayarak. Şubat ayına karşı duygusallığım var zaten. Yanlız yapsam daha iyi olacağını düşünüyorum. Geçen yıl Şubatta annemi kaybettim :(
Trabzonli Benim 32 de kontrolüm var durumuma göre hazirlicam çantamı. Erken dogum riski bisey derse Allah korusun tabi hazırlık yapmak lazım. Herseyini de aldim cok şükür internet saolsun. 😂
Erdem4515 Aynen bende 31+3 oldum bugün kızlar inşallh 35 atlatırsak korkum kalmayacak Allahın izniyle🙏🏻😉