Aysusenn BusraamMustafa ayrılmaz ikili olduk öyle söylim günde bi mutlaka içiyorum mide bulantısı için
busssbusss Her gün tüketiyorum. Magnezyum eksikliğine bağlı ağrılar yaşadığım için doktor yakınımın da tavsiyesi ile mg oranı yüksek olan Kızılay Erzincan olanı içiyorum
SmyyeIremgul BusraamMustafa hergün içiyorum doktorum içindeki mineraller bebege fayda sağlar günlük 1 tane iç dedi
Rmysa_24 Merhabalar 👋🏻 20 haftalık hamileyim günde 3 adet Kızılay maden suyu içiyorum içim yanıyo sanki bugün fazladan içtiğimi fark ettim. Göz gezdirirken gördüm fazla tüketen varmı aranız da? Zararlarını yaşayan yada? Teşekkür ederim şimdiden
ozlemeymen07 Galya15 bende limonla karistirip icerim rahatlatiyor beni ama tuz katmiyorum ödem olmasin diye
AlminaArasZehra Galya15 limon daha çok düşüyor tansiyonu ve kanı sulandırıyor bende düşük tansiyon var doktorum maden suyu tek tuzlu kraker tuzlu ayran bide bol su tüketmemi tavsiye etti yani tansiyonun düştüğünü anladığın da bunlar tüket dedi
Selcan3 BusraamMustafa kesinlikle günde 1 tane Beypazarı soda magnezyum çok yüksek doktorumda aynı şekil söyledi