Mavideniz26 minnosbirkiz yarin birde tok karnina deneyecegim kesin cunki bu sekildeyse doktor birak dedi bi deniyim tok karninada ayni etkiyi yapiyorsa birakacagim
Minezra Mavideniz26 evet kendiside vuruyo insanın korkuyo panik oluyo bazen çok acıyor onlarda etki eder benim birkere çok kanamıştı doktoruma söylemiştim ama ozaman demiştikş yapacak birşey yok bunu kullanmalısın demişti birgün sertleşiyor birgün morarıyor birgün çok yakıyor birgün iyi oluyor öyle sürünüp gidiyoruz 😅
Mavideniz26 Srfe01 aksam yemekten sonra deniyeyim vurmayi yada sabah kahvaltidan sonra deniyim bakiyim bi karnim tam tokken yapacam ayni etki yaparsa kulananmam
Mavideniz26 Bugun oksapari tok karnina ve hafif uzanarak yaptim hic bir sorun olmadi kizlar,demek sorun benim ac olmamla alakaliymis 🙈 bundan sonra karnım tam tokken yapacagim igneyi 🤣
Mavideniz26 Busra-2001 bende ac karnina farkli etkiler yapti o yuzden karnim tokken erken saate hemen yapiyorum oglene birakmiyorum artik sukur iyi suan gidiyor yakiyor ama yapacak birsey yok
Busra-2001 Mavideniz26 iyi cok şükür sevindim senin adına düzelmesine evet baya yakiyo ve morarıyordu etin nazikze daha cok morarıyo benim tenim de hem şişerdi hem de cok kötü morardı ama ben artik kurtuldum oglum 2 aylik oldu allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Mavideniz26 Busra-2001 benimde morariyor ama mecbur sabredicegim🥰 guzel dileklerin icin cok saol canim 🤲🩷
Bekledigimmucizemm Mavideniz26 sadece yakıyor vurduğum zaman onun dışında bir yan etkisini görmedim ama sizde bu belirtiler oluyorsa doktorla görüşün alerjiniz olabilir ilaca
Mavideniz26 Bekledigimmucizemm ac karnina ve ayakta yaptigim icinmiş boyle bir etki.simdi iki gundur karnim tok ve hafif uzanarak yapiyorum hic bir yan etki olmuyor sorun bendeymis işte🤣
Cattu Evhamlikurabiyeanne bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kan pıhtılaşmasından dolayı kullanıyorum siz nasıl ayarlıyordunuz kullanımını çoğu kişi sürekli karnına yapıyor daha az acıdığı için ama karın çok büyüdükçe sertleşmiyor mu o zaman yapabiliyor muydunuz
Cattu Busra-2001 bende her gün kullanıyorum daha 120 günüm daha var henüz üç buçuk aylığım karnınız daha da sertleşince yapabildiniz mi siz nasıl vuruyordunuz her gün ben göbek en az acıyor hissettiğim için hep oraya yapmaya çalışıyorum kol çok acıyor
Busra-2001 Cattu 4 ay göbeğimden kullandim sonra hep kollarimdan vurdum karnim cok erken büyüdü benim o yüzden kola geçtim zor oluyo sis karna vurmak daha cok aciyo
Newmommyy Mavideniz26 psikolojik olabilir mi? Hani iğneyi vurduğunda bir şey olacak korkusu yaşıyor olabilirsn belki. Aynı şey bana yan etkilerine baktığım ilaçlarda oluyor :)
Mavideniz26 Newmommyy psikolojik korku zaten olur aciyor cunki 😁 ama suanda yan etki yapmiyor yanliş yapan benmişim
Busra-2001 Cattu evet doktorum hem rahat olmaz hemde bebege degilde ordaki kas dokuya daha fazla zarar vermemem gerektiğini demisdi