Ebrarabla_06 Brcnblgl Evet canım büyük ihtimalle görmemişimdir Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tam kesinleşince mutlaka haber vermeni isterim😍🥰
Brcnblgl Ebrarabla_06 amin hepimize inşallah tabi farketmiyor kız erkek sağlıklı olsunda insan merak ediyor biri öyle biri öyle deyince tabi söylerim 🌸 az çok biliyoruz ama bir kere daha gidince tam emin olurum
Ebrarabla_06 Brcnblgl Gerçekten öyle İnsan bayağı bir merak ediyor şu an İkinci çocuğum bayağı bir merak ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim🥰
mimar-anne Yildizt öncelikle sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah, bana oğlumda 11 haftalıkken söyledi değişmedi, şimdiki hamileliğimde 12de kız dedi 15te erkek dedi detaylıda da erkek dendi:)
Yildizt mimar-anne çok teşekkür ederim erkekten kıza dönmesi düşük oluyormuş kızdan erkeğe ihtimali daha yüksek oluyormuş sağlıkla alın kucağınıza 🌸🌸😍
mimar-anne Yildizt Amin hepimiz inşallah☺️ ben iki erkekle yola devam ediyorum, inşallah sizin kızdır:)
Yildizt mimar-anne 2 hafta sonra net derim dedi ama çok benziyor dedi hiç umudum yok canım hayırlısı olsun 😇
Twochildren Yildizt doktorun çıkıntı göstermesine bakma 12. Haftada kızların da çıkıntısı oluyor (aynı durumu bende yaşadım) cinsiyeti söylemek için çok erken erkek deme hiç belli olmaz