petekceee Yenidoğacak bebeğim için araştırıyorum ateş ölçer arayışındayım tecrübeli anneler vardır aramızda muhtemelen .🤔 koltuk altından ölçümün uzun sürdüğünü düşünüyorum kulaktan ölçüm bakıyorum aslında bilmiyorum hangisi daha net sonuç verir ama kullanıp memnun kaldığınız model ve markaları paylaşır mısınız ? 🌸
Nnoktaa petekceee geçen bir doktorun videosuna denk gelmiştim. Koltuk altından ölçüleni tavsiye ediyordu. En doğru sonucu o veriyormuş.
MomsE petekceee hem koltuk altı hem dijital aldık dijital olan nexus marka diğeri normal eczanelerde satılan. İkisiyle de ölçüp aynı mı diye bakarız diye düşündüm 😅
Liyamm1 petekceee bende braun vardi bebegede kullanirim demistim ama 3 yil olmadan kirildi malesef :// eger alirsaniz garanti minimum 5 yil olsun 🙏🏻 Yoksa güzel bir urun
Seymaaogretmenn12 Kızım 1.5 yaşında bu zamana kadar 5-6 kere ateşlendi bizde koltuk altı kullanıyoruz çokta memnunuz ama bebek büyüdükçe koltuk altınla ölçmek zor oluyor maalesef izin vermiyor 🤦 bizde kulaktan ölçenden alacağız hem pratik hem koltuk altıyla yakın sonucu veriyor . Braun ve omron arasındayız ikisinden birini alacağız
petekceee MomsE nexus markaya da baktım omronla onun arasında kaldım hatta nexus kulaktan ve alından ölçer var ona bakmıştım
elmaelmaelma İlk doğumumda (10 yıl önce) medisana almıştım, halen kullanıyorum memnunum. Bebekler bazen kulağına sokturmuyor diye alından ölçer almıştım. Şu an hem kulaktan hem alından ölçer modeli çıkmış, daha kullanışlı. Bütçenize uygunsa tavsiye ederim.