Finduk23 Nursem seninde Allah yardmcin olsn canm. Ben Ankara da yim ama ha ankara ha en ücra kose yalniz olunca hic biseyin anlami olmuyo.
Nursem Mine güvenip alışveriş yapmıyoruz malesef. Balık çok severim ve biliyosun bu dönem önemli bir tane balıkçı var aldık ama Allah affetsin temizlene kadar öldüm 😒
Gozde Finduk23 ben de aynı durumdayım. Hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra almanyaya yerleştik burda eşimden başka kimseyi tanımıyorum. Ama sürekli birşeyler okuyup öğrenmeye çalışıyorum kafamı dinliyorum bebek için kendimi hazırlıyorum. Hem çalışmıyorsan seyahat için sağlığın müsaitse ziyarete gitmek için daha uygun bir zaman yok
Nursem Gozde doktor 2 saat uçak yolculuğuna bile zor izin veriyor canım. Rapor alana kadar uğraştık durduk. Hiçbir sorun yok ama vermiyorlar.
Finduk23 Gozde Allah seninde yardimcin olsun canm. Dualarimizda birbirimizi unutmayalim. Insallah gecirirz bu zor zamanlarimizi. Otobusle 12 saat ucaga da doktor pek izin vermiyo doktorum canm ya bu hafta yine gitcem doktora insallah israrlarima dayanamazda izin verir giderim annemin yanina
Seda42 Finduk23 canım hiç düşünme üzülme bende ailemden çok uzaktayım ailem konya da ben ıstanbuldayim burda hiç kimsem yok ilk zamanlar çok zor geçiyordu ama zamanla alisiyor insan hamileligim ilk dönemler çok zordu birşey yapamadım yiyemedim aç kaldım gurbet çok zor burda komşuluk yok ama Allah eşimden razı olsun
Surprizzz2022 Seda42 Kucuk_melegim ona bişey diyemicem cnku benm normal geldi içi su dolu balon patlamasi gibi biseydi 🙈
tunayalin Sadece aile degil hic bir arkadsim bile yok 1 senedir baska sehirde yasiyorum memleketimden 12 saat uzaktayim ve burada 1 tane bile arkadasim yok gun icerisinde hep evdryim aksamdan aksama eaim geliyor insanin cani cok skiliyor gercekten
Finduk23 tunayalin benimde arkadasim yok canm. Ne diyeyim imtihanimiz buymus demeekki. Aglama nobetlerinw giriyorum artik ama bebisimiz icin dayanip katlanmak zorundayi galiba... insallah gecer bugunler
Emine4223 tunayalin aynı ben valla bende 1senedir gurbetteyim ve hiç arkadaşım yok hele hamilelikte öyle zor oluyor ki yalnızlık zor sabrediyorum Rabbim hepimize sabırlar versin
Finduk23 tunayalin evet haklisin canım. Ya benim evde tv filan da yok galiba o yuzden de bunaldim hepsi ust uste geldi. Ne zormus ya Allah yardimcimiz olsn birbirimize dua edelim
Finduk23 tunayalin daha yeni taşındım. Bina eski ne tv ne de telefon dolayisiyla internet icin çekili hat yokmus. Yaptirmak icin esim ugrasiyo ama oda iste olunca surec uzuyo malesef. Ankara ama rezilligi cok fazla