ahlem34 Miumiu05 bende bir hafta önce normal doğum yaptım gayet güzel bi hastaneye ben çok memnunum .
Cemretopal Miumiu05 geçenlerde arayıp bilgi almıştım 24 demişlerdi doğum paketine içeriğinde muayeneleriniz, doğumunuz ve yapılan kan tahlilleri yatış vs hepsi mevcuttu. 1 ay olmadı arayalı değişmiş midir bilmiyorum
Melikecaglayann Doğum paketini bilmiyorum 2 gün önce doğum yaptım bugün çıktım normal doğum 10.400 sezeryan 12.400 ek olarak kan vs verildi bana sezeryan oldum tahliller falan 15 bin ödedik çıktık
yalandunyaa Melikecaglayann hangi doktorda sezeryan oldunuz ben erdem hastanesini pek tavsiye etmiyorum ya Sağlıkla büyüt canım
Anne2509 ahlem34 ben de çakmak erdem takipliyim orda doğum düşünüyorum ama son zamanlarda tavsiye etmiyorum diyenleri görüyorum burda🤷🏼♀️ Siz kendi deneyiminizi biraz anlatabilir misin içimi rahatlatmaya ihtiyacım var 😊
ahlem34 SBsr SBsr merhaba kusura bakmayın mesajınızı daha yeni görüyorum doktorum zarife kerimova çok memnum
SBsr ahlem34 cevabınız için teşekkür ederim orası hakkında çok olumsuz şey duydum genelde sezeryan yaptırılıyor diye. Sizin normal doğum görünce şaşırdım inş benim de öyle olur. Peki doğumunuza zarife hanım girdi mi
Kubralpay SBsr ilk doğumumu çamlıca erdem de yaptım normal doğuma engel bir durum yoksa sezeryan yapmıyorlar benim doktorum öyleydi en azından doktorum Adalet hanım şuan hamileyim doğumu tekrar orada yapıcam ☺️
ahlem34 SBsr SBsr evet mesajınız daha yeni gördüm kusura bakmayın benim normal doğum zaten ben gündüz doğum yaptım gündüz da doktorum orda Ama eğer akşam doğum yapsaydım o zaman doktorum gelir numarası filan verdi bana çok güzel ilgileniyorlar
Beyzanurvia Melikecaglayann kaldığınız oda doğumhane hemşire ebe nasıldı acaba ben de oraya gidiyorum
Cemretopal Miumiu05 yaa inanmıyorum bu kadar kısa sürede bu şekilde artış olamaz. garip bi işlem olmuş açıkçası fiyatların demgesizliği
Miumiu05 Cemretopal evet malesef bana da paket mantıklı olucakmış gibi geliyordu ama fiyatlardan sonra vazgeçtim sadece sezaryen doğum 17 bin civarıymış Zaten muayene ücretleride sigortasız şekilde 1300 olmuş çok fazla geliyor bana yani bu kadar zam
Cemretopal Miumiu05 ben şu an afiyet hastanesine gidiyorum eğer ki orayı düşünürseniz öneririm. lale hoca ve nigar hoca var şu an muayene ücretleri 680₺ sezeryan doğum 11 normal doğum 9 hem ilgileri hemde hastane çok iyi