Bebekbeklrkn 38+5 gözüküyor son adete göre ama ultrasona göre biraz daha önde yarın doktora gidicem su fazla olunca çok beklemiyoruz diyordular açıklık yoktu ama nst sancı çıkıyor bazen bilgisi olan varmı kızlar
Mnos-332 Bebekbeklrkn bende de su fazlalığı var ama şekerden dolayı yüksek çıktı sizde de mi şeker vardı acaba
dnzmom_ Bebekbeklrkn bende şeker var ve bu sebeple hem bebek 2 hafta ilerde hem de suyu fazla.bende merak ediyorum bu konuyu. Ama siz doğum yapsanızda normal bi zaman zaten 38 i geçmişsiniz artık
01180322 Bebekbeklrkn bnm 36. Haftada suyum fazlalaştı. Doktor sudan dolayı bebbek asagi inemiyo zamanını aşar dedi gerçektende 40+6 da sancım başladı 41 de suniyle kızım dogdu şuan 19 gublugz. Şekeri tatlıyı hatta meyve bile yeme dedi 1 ay diyet uyguladm suyum normale dönmeye başlamıştı ama tabi son haftamdayim bn
Bebekbeklrkn Mnos-332 ben şeker testi yaptırmadım canım sonradan çıktı su fazlalığı tokluk şekerine falan bakıyorlar bir hafta iyi çıktı diğer hafta yine fazla dedi anlamadm
dnzmom_ Bebekbeklrkn anladım o halde normal doğum olmayacak olsa bile mecbur sezaryen tercih edeceksiniz sanırım. Allahtan haftanız güzel nerdeyse 39 olmuşsunuz bence doğum şeklinden çok bebişin sağlıkla gelmesi daha önemli 🙏🏻 Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Mnos-332 Bebekbeklrkn bende Bebekbeklrkn bende şu fazla çıktı 2 hafta üst üste sonra şekerden şüphelendi şeker yükleme yaptırdı yüksek çıktı ama sizin haftanız da iyi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim