Papatyaa-38 Kizlar 7 haftalık gebeyim. Bugün test verdim TSH 6.37 çıkmış..ne yapmam lazım..acile mi gitsem kötü bişi mi bilemedom yardım lütfen ,😪
Delidolu Papatyaa-38 dahliyeye Gitmen lazım ilaç Veriyolar Ayda 1 defa Düzenli kaN verip takip Edilmesi lazim
Ssdssd Papatyaa-38 Bende 7 haftalık hamileym canım korkma ben zaten öncesinde günlük 50 mg ilaç alıyordum yetersiz geldi 75 mg al dedi doktorum hatta sağlık ocağı doktorum yükseltti dozu
Selcan3 Papatyaa-38 benimde hamileliğimin başında çıktı 3 ay devam eder dedi sonra düzelir gerçekten öyle oldu şuan yok endokrinoloji bölümüne yonlendirilmistim ama korkulacak bisey yok merak etme
ececan2006 Papatyaa-38 ihmal edilmemesi gereken birsey endokrin doktoruyla iletisime gecip hamileliginiz boyunca takip altinda kalmaniz gerekiyor ama korkmayin kucuck bir ilac ben iki gebeligimde de kullandim, ilac da denemez hormon.
Papatyaa-38 ececan2006 çok endişelendim acile gittim dahiliyeye gideceksin dediler. Bı şey olmaz demi yani anlık etkileyen bir durum değil bu
Selcan3 Papatyaa-38 hayır hiç birsey olmuyor benim hayatımda değişen hicbirsey olmadı korkma yani 3 aylık olunca gidiyor zaten